Μετά από τις μαζικές ενστάσεις των αναγνωστών μας, το site επανήλθε από τον πάροχό μας.
Δεν συκοφαντούμε κανέναν. Τα επιχειρήματά μας, τα ρεπορτάζ και οι απόψεις μας είναι ισχυρά και ενοχλούν!!
Δεν θα τους περάσει!
Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που μας δίνετε.
Τι προηγήθηκε
Μας κατέβασαν το site χθες, στις 5/8/2026. Είχε προηγηθεί η έντονη κριτική μας για τη διαχείριση της πυρκαγιάς στο Πόρτο Γερμενό και την Ψάθα, όπου η καταστροφή των δύο αγαπημένων προορισμών είναι ολοκληρωτική.
Πρόκειται για μια τραγωδία, η οποία επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τον θάνατο των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου.
Κατά την άποψή μας, η ευθύνη δεν μπορεί να εξαντληθεί μόνο σε εκείνον που προκάλεσε τη φωτιά, είτε ακούσια είτε εκούσια. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες τόσο στην πρόληψη, με την απουσία αντιπυρικών ζωνών, όσο και στη διαχείριση της κατάσβεσης μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.
Εκεί, όμως, θα πρέπει να επέμβει ο ανακριτής και, ενδεχομένως, ο εισαγγελέας, ώστε να διαπιστωθεί τι έφταιξε συνολικά.
Εχθές στα υπόλοιπα μέσα που διαθέτουμε στα social media είχαμε "ανεβάσει" :
Το email της ντροπής και της φίμωσης:
newspull.gr
6/8/26 10:52 π.μ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ Κ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.ΕΙΜΑΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια αυτη την αλητεια που σας επαιξαν δειτε υποψηφιους στη Δυτικη Αττικη.Αυτο εχω μονο να σας πω.Καληνυχτα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαστε μαζί σας.Συνεχίστε το έργο σας👏👏👏
ΑπάντησηΔιαγραφή