ΑΠΟΨΗ - newspull

Latest Posts :

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑZΕΤΕ  ΑΡΘΡΑ(1 - 2 KΑΘΕ ΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GR.ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝOΝΤΑΙ ΑΝΑ ΣΥΧΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ : 


1o Άρθρο

1/2/2020

Ανακοίνωση απο τον διαχειριστή του newspull.gr :

Αποτελεί τίτλο τιμής ο αποκλεισμός του blog μας ,όμως  η φίμωση της ενημέρωσης πλήττει την δημοκρατία αυτού του τόπου.
 Το newspull το τελευταίο διάστημα είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις που προφανώς "έπλητταν" όσους επεξεργάζονταν την φίμωσή του.
 Καθώς το blog δεν προβάλει ρατσιτικά μηνύματα ή μηνύματα μίσους ,δεν βρίζει και δεν συκοφαντεί ,οι αναγνώστες έμειναν έκπληκτοι απο την επηρροή που μπορούν και ασκούν κάποιοι κύκλοι στα social media...
Είναι ντροπή να διώκεται αναίτια ένα blog το οποίο κυρίως καταγράφει τις ατέλειες ενός τόπου(Δυτική Αττική-Δυτική Αθήνα).Επίσης είναι ντροπή το γεγονός ότι εκτός απο την "φίμωση" του συνδέσμου μας στο facebook και το instagram   (αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να γράψει την λέξη newspull στο facebook)  απεκλείσθη και η σελίδα instagram της σελίδας erythres go της οποία δεν έχουμε  εμείς την διαχείριση!
Η βλακώδης δικαιολογία περι ανωνυμίας καταρρίπτεται καθώς αυτή είναι κατοχυρωμένη νομικά για τα blog όπως το δικό μας.Είναι διπλή η βλακεία και η πονηριά όσων υποστηρίζουν τα περι ανωνυμίας αφού όλοι γνωρίζουν ότι αυτή στο διαδίκτυο δεν υφίσταται!!
 Δεν θα ασχοληθούμε όμως με αυτούς.
 Είναι ευτύχημα για εμάς ότι η αναγνωρισιμότητα του blog είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα,τόσο που απο την στιγμή που έμαθε το κοινό για την "φίμωση ενός ακόμη blog"  τριπλασιάστηκαν στο google οι αναζητήσεις για το newspull και όχι μόνο υπερκαλύφθηκε το κενό του 28% της επισκεψιμότητας απο το facebook ,αλλά το blog "πλασαρίστηκε" σε καλύτερη θέση κατάταξης απο πρίν καθώς αυξήθηκαν οι ημερίσιοι μοναδικοί χρήστες του(δείτε το  alexa.com)...
 Τελικά διαφήμιση αποτέλεσε για εμάς ο αποκλεισμός μας!! Ωστόσο προτρέπω εσάς τους αναγνώστες μας και σας ευχαριστούμε για αυτό(και είστε πολλοί) όπου βρίσκετε σύνδεσμο του newspull να τον προωθείτε με κάθε τρόπο.
 Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι κανένας και με κανένα τρόπο δεν εκφράζει το blog μας,εκτός απο εμάς και αυτό γίνεται μέσω των ανακοινώσεων που αναρτώνται σε αυτόν τον ιστότοπο.

newspull.gr

2ο άρθρο

Oι φωτογραφίες και τα "χαζολογήματα" στο facebook δεν είναι διαφήμιση για έναν τόπο

γράφει ο Ε.Κ

Οι φωτογραφίες και τα "χαζολογήματα" στο facebook ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα δεν αποτελούν διαφήμιση ενός θέματος ή ενός τόπου πχ των Βιλλίων ή των Ερυθρών.Εξαιρώ ορισμένες μόνο επαγγελματικές φωτογραφίες(ή ερασιτεχνικές φωτογραφίες θεμάτων ειδικού ενδιαφέροντος) οι οποίες έτσι και αλλιώς αποσπούν το ενδιαφέρον του κοινού.
Έχει δοθεί εσφαλμένα η εντύπωση στον κάθε ένα απο εμάς ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε κατ' αυτό τον τρόπο τις εταιρείες διαφήμισης(οι οποίες ήδη θα είχαν εξαφανιστεί απο την ζωή μας εάν ίσχυε κάτι τέτοιο).Αυτό είναι απολύτως λαθος  διότι ανάμεσα σε κοινό 15.000 ατόμων για παράδειγμα οπου όλοι ασχολούνται  με τα social media ποιοι θα προλάβουν να δουν ποιούς και γιατί ; (αφήστε που υπάρχει και η κουραστική"υποχρέωση" του like, εφόσον μας έκαναν πρέπει να ανταποδώσουμε) ..βλέπετε λοιπόν,φτάνουμε σε λογικές διαπιστώσεις που κανείς απο εμάς δεν θέλει να παραδεχτεί διότι αυτομάτως εαν το κάνει "φαίνεται" να υποβαθμίζεται και η προσπάθειά του.
Η ίδια "φαντασίωση" ισχύει και για την αναμετάδοση νέων.. φαίνεται ώς μεγάλο επίτευγμα κάποιος να ανα-μεταδόσει απο το facebook και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται μια είδηση η οποία πχ μεταδόθηκε στην τηλεόραση ή σε κάποιο site ώστε το κατόρθωμά του αυτό τον κάνει σχεδόν... μεγαλο-δημοσιογράφο!
Τελικά όμως ποιος θυμάται την "μονάδα" εκείνη που ανα-μετάδοσε το άλφα ή το βήτα θέμα της επικαιρότητας ; απάντηση : κανένας.
Όλοι στο τέλος θα θυμηθούν το μέσο που ΑΝΕΔΕΙΞΕ  ένα θέμα (ούτε κάν αυτό το site που κάνει copy paste) αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα εκτιμηθεί ανάλογα και το τυχαίο άτομο που ασχολείται με την αναμετάδοση των θεμάτων στα social media και ας το κάνει και ... δωρεάν.
Όσο αφορά τα μέσα ειδήσεων,στο τέλος επικρατούν αυτά που σπονσοράρονται γερά απο φανερούς ή απο μυστικούς χρηματοδότες-ώστε να έχουν συνεχώς ανανεωμένη θεματολογία-και αυτά που πρωτοτυπούν ή που διαθέτουν δικό τους τρόπο ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ  ειδήσεων
(και όχι σκέτης αναδημοσίευσης θεμάτων)όπως για παράδειγμα το newspull.gr  το οποίο συνεχώς αναδεικνύει θέματα με δικό του τρόπο στη Δυτική Αττική,Δυτική Αθήνα και Βοιωτία.
Σε ένα σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε πρίν απο λίγες ημέρες ο γνωστός αναλυτής Σταύρος Λυγερός αναφέρεται στη σχέση πληρωμής-ανάδειξης θεμάτων αποδεικνύοντας ότι για να λάβει κανείς σωστή ενημέρωση πρέπει να ... πληρώσει.


3ο Άρθρο

Καμία ενημέρωση για την κακοκαιρία απο την επίσημη σελίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας..

Δημοσιεύτηκε στις 30/12/19  22:33 (ενημέρωση κειμένου έγινε και στις 23:23)

Θα περίμενε κανείς απο την στιγμή που ανακοινώθηκε η έλευση της "Ζηνοβίας" τουλάχιστον η σελίδα του Δήμου στο ίντερνετ να είναι τακτικά ενημερωμένη*  με οδηγίες και πληροφόρηση για τις ενέργειες που έγιναν ή που θα γίνουν,ή με οδηγίες προστασίας απο τον παγετό προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών.
Δυστυχώς αυτό ΔΕΝ συμβαίνει μέχρι στιγμής αν και ήδη κοντεύουμε στο τρίτο εικοσιτετράωρο της κακοκαιρίας.
Νομίζω ότι να ''βαρέσει'' κάποιος το πληκτρολόγιο για να γράψει 2 λόγια ή έστω συμβουλές για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας δεν είναι ότι πιο δύσκολο θα μπορούσε να του συμβεί αυτό το διήμερο...

*σε αυτές τις περιπτώσεις οι δήμοι συνήθως αναρτούν στις ιστοσελίδες τους οδηγίες προς τους πολίτες ανεξάρτητα εαν υπάρχουν banners που παραπέμπουν στην Πολιτικη Προστασία ή σε άλλες υπηρεσίες


Ε.ΚΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here