ΑΠΟΨΗ - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

ΑΠΟΨΗ


ΑΠΟΨΗ

►ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΑΡΘΡΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑZΕΤΕ  ΚΕΙΜΕΝΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ (2 - 3 KΑΘΕ ΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GR.(ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΠΟΨΗ'' ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ  Η ΑΠΟ ΕΔΩ).
ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝOΝΤΑΙ ΑΝΑ ΣΥΧΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ..
ΕΠΙΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSPULL ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ  ''ΑΠΟΨΗ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ!

1)

23/1/22
Όποιος δεν καταλαβαίνει ακόμη ότι τα μέτρα καραντίνας ήρθαν για να μείνουν,μήπως να θεωρείται... ηλίθιος ; Αττική : Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας...

Διαβάστε το σχόλιο του newspull απο την προηγούμενη φορά(Οκτώβριος) που έπληξε τον Νομό Αττικής κακοκαιρία και εφαρμόστηκαν μέτρα ''καραντίνας'',ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη : 

17-10-21

Τηλεργασία για την κακοκαιρία - Πρεμιέρα μέτρων καραντίνας για εκτός κορωνοιού λόγο!Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ για την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα..

newspull:Έκτακτα μέτρα πρωτοφανούς έντασης εισηγήθηκε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας την Πέμπτη 14-10-21.
Συγκεκριμένα ύστερα από σύσκεψη που συγκλήθηκε κατόπιν σχετικής εντολής του πρωθυπουργού, ο κ. Στυλιανίδης εισηγήθηκε μεταξύ άλλων μέτρων και την εφαρμογή τηλεργασίας τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (όπως αναφέρθηκε ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλο τον ιδιωτικό τομέα...).

Δεν θα ασχοληθούμε με την ορθότητα η μη του μέτρου της τηλεργασίας για να μην πουν κάποιοι ότι στεκόμαστε εμπόδιο στην εφαρμογή της εν μέσω καταιγίδας(έστω και αν έληξε ο χρόνος για την εκτέλεσή της).
Αυτό που μας απασχολεί είναι οτι βλέπουμε ένα μέτρο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην καραντίνα για τον covid 19 να εφαρμόζεται για πρώτη φορά ως ''αντίδοτο'' σε περίπτωση που ΔΕΝ αφορά τον covid 19!
Λογικά λοιπόν αναρωτιόμαστε : Είναι αυτή η αρχή για την συνεχή χρήση μέτρων τα οποία εφαρμόστηκαν στην καραντίνα;
Η χρήση μάσκας για παράδειγμα,μπορεί να δούμε να εφαρμόζεται σε επιδημίες γρίππης και ιλαράς ; H καραντίνα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας μπορεί να εφαρμοστούν απο εδώ και πέρα σε όποια περίπτωση κρίνει η κυβέρνηση ; πχ πυρκαγιές,πλημμύρες ,έκτακτες ανάγκες και άλλες καταστροφές και όχι μόνο;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ;

Με λίγα λόγια ,ανεξάρτητα απο την αποτελεσματικότητα κάθε τέτοιου μέτρου,μήπως έγινε η αρχή (και έπεται συνέχεια)για την διαρκή εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων απέναντι στους πολίτες;

Εαν ναι τότε δυστυχώς αλλά οι λεγόμενοι ''συνωμοσιολόγοι'' βλέπουμε ότι βγαίνουν αληθινοί...
Αυτό γιατι το πρώτο σκέλος των απόψεών τους που αφορά στη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ όλων αυτών των μέτρων,οτι δηλαδή τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν ,αποδεικνύεται σωστό.Και αν αποδεικνύεται οτι στο πρώτο σκέλος είχαν δίκιο τότε πως μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα  και το δεύτερο σκέλος των απόψεών τους αυτό που θέλει να υπάρχει αυτή τη στιγμή μια παγκόσμια συνωμοσία που δρα πίσω απο τις πλάτες μας να είναι λάθος;

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής : 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετά από διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους  Δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΣ και αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών προχώρησε στην απόφαση για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών της διακοπής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης προχώρησαν στη απόφαση να μην λειτουργήσουν από αύριο δια ζώσης τα μαθήματα στα σχολεία καθώς όπως επισημάνθηκε από τους μετεωρολόγους το ψυχρό κύμα της κακοκαιρίας στην Αττική θα ξεκινήσει από αύριο πρωί και θα αναπτυχθεί πλήρως μέχρι  την Τρίτη, δημιουργώντας χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες χιονοπτώσεις. Επίσης στην απόφαση του κλεισίματος συνέτεινε και η ανάγκη εφαρμογής των πρωτοκόλλων  λόγω πανδημίας. Στα σχολεία, όπως είναι γνωστό, θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα.

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Δεδομένου ότι μέχρι τη στιγμή αυτή η εικόνα των μετεωρολόγων είναι ότι το ψυχρό κύμα της κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί στην Αττική και ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν, αποφασίσαμε τα σχολεία όλων των βαθμίδων να μην λειτουργήσουν δια ζώσης αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου καθώς και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια, τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά μας. Λάβαμε επίσης υπόψη μας ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που γνωρίζουμε ότι θα επικρατούν, ακόμη κι αν είναι εφικτές οι μετακινήσεις το πρωί η το μεσημέρι της Δευτέρας, δεν θα μπορούν να διεξαχθούν με ασφάλεια τα μαθήματα, με ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες, όπως επιβάλλουν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του covid που εφαρμόζονται. Για τους λόγους αυτούς, κρίναμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας, είναι η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων για το επόμενο καταρχήν διήμερο. Επειδή οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες για όλους μας, καλούμε τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας». 

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει σε ετοιμότητα τα απαραίτητα μέσα και προσωπικό για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και τους Δήμους, θα παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη των φαινομένων, θα επεμβαίνουμε όπου χρειαστεί και θα προχωράμε στη λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και αφού αξιολογήσει την κατάσταση με νεότερη ανακοίνωση θα κάνει γνωστό αν θα παραταθεί το δια ζώσης κλείσιμο των σχολείων και την Τετάρτη. 

newspull2)

26/11/2021

Θεωρείται επιτυχία : H κυβέρνηση εφαρμόζει ''λοκντάουν'' χωρίς να το επιβάλει

γράφει ο Ε.Κ

Αυτό ζούμε το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα απο την στιγμή που άρχισαν να εφαρμόζονται ασφυκτικοί περιορισμοί στους ανεμβολίαστους η αγορά έχει ''παγώσει''.Το τίμημα πληρώνουν ήδη για άλλη μια φορά οι επαγγελματίες,οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που θα μείνουν άνεργοι ή απλήρωτοι.
Φυσικά για την νέκρωση της αγοράς τον ρόλο τους έπαιξαν και τα ΜΜΕ με τις αναφορές τους για τον κορωνοιό..
Αυτό όμως είναι τελικά επιτυχία για την κυβέρνηση ; Για να δούμε...
Η κυβέρνηση πέτυχε :
την κοινωνική αποστασιοποίηση,όταν δεν υπάρχει άνθρωπος στα καταστήματα δεν μεταδίδεται ο κορωνοιός..Ούτε καν οι εμβολιασμένοι τολμούν να χαλάσουν χρήματα ανησυχώντας για το αύριο και φοβούμενοι να μην νοσήσουν και αυτοί - Διεθνώς, χρησιμοποιείται ο όρος «κοινωνική αποστασιοποίηση» (social distancing) και δεν σημαίνει μόνο την απόσταση μεταξύ των ατόμων, αλλά και συλλογικές ενέργειες που στοχεύουν στην αποφυγή συγχρωτισμού (π.χ. ματαίωση μαζικών εκδηλώσεων, πλαφόν εισερχομένων σε κλειστούς χώρους κ.ά). 
να μην καταβάλει άλλες οικονομικές ενισχύσεις λόγω λοκντάουν αφού η χώρα δεν έχει κηρυχθεί επισήμως σε κατάσταση λοκντάουν και άρα δεν υποχρεούται να δώσει αποζημιώσεις σε πληττόμενες επιχειρήσεις και εργαζομένους.Άλλωστε χρήματα για τέτοιο σκοπό δεν υπάρχουν όπως έχουν δηλώσει κυβερνητικά στελέχη..
είναι πάντα σε ισχύ το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για ''οικονομικό θάνατο'' των μικρών επιχειρήσεων και επικράτηση των μεγάλων αλυσίδων.Zούμε την συνέχεια της οικονομικής κατάρρευσης των μικρών επαγγελματιών απο την προηγούμενη δεκαετία των μνημονίων στην Ελλάδα..
Αναμένουμε την συνέχεια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here