ΑΠΟΨΗ - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

ΑΠΟΨΗ


ΑΠΟΨΗ

►ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑZΕΤΕ  ΑΡΘΡΑ(2 - 3 KΑΘΕ ΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GR.ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝOΝΤΑΙ ΑΝΑ ΣΥΧΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ..
ΕΠΙΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSPULL ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ  ''ΑΠΟΨΗ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ!


1ο Άρθρο

3/4/21
Ακόμα μία δικαίωση του newspull : Δείτε τι γράφαμε στις 6/3 για την απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων..

Newspull : Αυτά γράφαμε πριν απο 1 μήνα περίπου,όταν δηλαδή απαγορεύτηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις.Ήταν εύκολο να παρατηρήσει κανείς ότι δημιουργήθηκε μεγαλύτερος συνωστισμός για τους λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω...Με την ευκαιρία της άρσης του απολύτως αποτυχημένου μέτρου μπορείτε να διαβάσετε τι είχαμε παρατηρήσει.

Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι τα κρούσματα έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ μερικές ημέρες αργότερα...Μακάρι να μην δικαιωνόμασταν με αυτόν τον τρόπο αλλά δυστυχώς...

Εάν νομίζετε ότι ήταν εύστοχες οι παρατηρήσεις μας μπορείτε να διαβάζετε τον σχολιασμό μας κάθε φορά με κλίκ εδώ..


" Σχόλιο newspull : Με αφορμή μια σημερινή (6-3-21) δημοσίευση-φωτο του zougla.gr η οποία έχει ως τίτλο "Απίστευτος συνωστισμός στο Πεδίον του Άρεως" θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής : 

Την φωτογραφία θα πρέπει να δει όπως και  πολλές άλλες σημερινές απο τα πάρκα και τις πλατείες των δήμων ο σούπερ εγκέφαλος που σκέφτηκε ότι με τον αριθμό 6 οι πολίτες δεν πρέπει να φεύγουν απο τον δήμο τους με αυτοκίνητο για περπάτημα-σωματική άσκηση...

Είναι δύσκολο πλέον ο κόσμος να μείνει κλεισμένος μέσα στα σπίτια του.Αυτό πλέον το έχουν παραδεχτεί και  κυβερνητικά στελέχη αλλά και οι επιδημιολόγοι γιατι πολυ απλά ο κόσμος  κ ο υ ρ ά σ τ η κ ε..

Αφού λοιπόν πρίν οι δημότες ενός δήμου έφευγαν με αυτοκίνητα και μηχανές και επισκεπτόντουσαν περιοχές στην ύπαιθρο όπου η απόσταση απο τους υπόλοιπους επισκέπτες μπορεί να ήταν απο 100μ εώς 1χιλιόμετρο πχ Πάρνηθα,παραλίες Αττικής κτλ τώρα κλεισμένοι μέσα στους Δήμους τους που θα πάνε ; λογικό δεν είναι να μαζευτούν σε όσα πάρκα και πλατείες διαθέτει αυτός ο Δήμος ; για δείτε η Αθήνα πόσα πάρκα διαθέτει ; .. ελάχιστα.. άρα δεν ήταν επόμενη εξέλιξη ο συνωστισμός ;

 Μήπως τελικά πρόκειται για το μεγαλύτερο γκάφα-μέτρο που πάρθηκε κατα της "πανδημίας" ; επειδή οι σημερινές εικόνες αυτό λένε,όχι μόνο απο τον Δήμο Αθηναίων αλλα και απο πολλούς άλλους δήμους της χώρας...

Κάποιος να το δεί...newspull "
2o Άρθρο

26-3-21
Απορίας άξιο : γιατί "προτιμήθηκε" ο covid 19 ώς "αόρατος εχθρός" στις δηλώσεις πολιτικών για την επέτειο των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης και όχι ο καρκίνος ;

γράφει ο Ε.Κ

 Θεωρώ λάθος τον συσχετισμό μιας "υγειονομικής κρίσης" με τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821.Αφού όμως οι πολιτικοί το έκαναν διατυπώνω και εγώ μια απορία..

Είδαμε τον πρωθυπουργό αλλά και άλλους πολιτικούς να περιλαμβάνουν τον "αόρατο εχθρό covid 19 " στις δηλώσεις τους για την επέτειο των 200 χρόνων απο το 1821.Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα ως εξής : 

" Συμπολίτες μου,

Εφέτος, η  25η Μαρτίου είναι μοναδική. Αλλά και  ξεχωριστή, καθώς μας βρίσκει στην τελική μάχη με την πανδημία. Με τις δυσκολίες πολλές, όμως ορατή πλέον τη νίκη.  Άλλωστε, και η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό Ελευθερία ονομάζεται..."


Τα παρακάτω νούμερα θανάτων και κρουσμάτων για τον καρκίνο που θα διαβάσετε τα αναφέρει η Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ογκολογίας, (ΕΕΧΟ), με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου( 2020) η οποία έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ένωση κατά του Καρκίνου ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου..


Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία αυξάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια η επίπτωση του καρκίνου. Το 2012 καταγράφηκαν παγκοσμίως 14,1 εκατομμύρια νέα κρούσματα, το 2018 υπολογίζονται σε 18 εκατομμύρια και εκτιμάται ότι το 2025 θα φθάσουν στα 19,3 εκατομμύρια. Υπολογίζεται ακόμη, ότι οι θάνατοι από καρκίνο παγκοσμίως πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ετησίως. Στη χώρα μας εκτιμάται ότι παρουσιάστηκαν 67.000 νέα κρούσματα καρκίνου και περίπου 32.000 θάνατοι ετησίως.


Σήμερα, ο καρκίνος αποτελεί και στη χώρα μας την πρώτη αιτία θανάτου, με ποσοστό 27% γενικά και 38% στις ηλικίες κάτω των 65 ετών, αφήνοντας πίσω τα καρδιαγγειακά νοσήματα.


Εδώ να σημειώσουμε ότι για περίπου 1 χρόνο "πανδημίας" έχουν καταγραφεί 2.750.000 θάνατοι παγκοσμίως και στην Ελλάδα 7.701 θάνατοι απο covid 19(νούμερα όμως που μεγάλοι επιστήμονες όπως ο Ι.Ιωαννίδης αμφισβητούν λέγοντας πως πρέπει να γίνει αποσαφήνιση στους θανάτους ΑΠΟ covid 19 και στους θανάτους ΜΕ cοvid 19).Αυτά είναι τα στοιχεία με όλες τις μεθόδους καταπολέμησης της covid 19 δηλαδή μετά απο lockdowns ,θεραπείες, τώρα με εμβόλια κτλ κτλ.


Τα νούμερα θανάτων απο καρκίνο επίσης είναι νούμερα που προκύπτουν μετά απο δεκαετίες προσπαθειών περιορισμού του απο την παγκόσμια κοινότητα με διάφορες θεραπείες και χημειοθεραπείες και πρόληψη με ενημέρωση του κοινού και συνακόλουθη λήψη μέτρων - υιοθέτηση κανόνων υγιεινής, διαβίωσης και διατροφής, όπως η διακοπή του καπνίσματος η οποία περιορίστηκε τα τελευταία χρόνια... κτλ κτλ


Βάση αυτών των στοιχείων καταλαβαίνουμε ότι εάν υπάρχει "αόρατος εχθρός" αυτός είναι ο καρκίνος ο οποίος ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ επιφέρει περίπου 32.000 θανάτους κάθε χρόνο αριθμός που είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος απο τους 7.700 θανάτους απο covid 19 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Επίσης σύμφωνα με τους πολιτικούς μας οι ζωές των ανθρώπων προηγούνται και οι οικονομικές επιπτώσεις διαχείρισης αυτών των "κρίσεων" είναι δεύτερης σημασίας...

Είναι απορίας άξιο λοιπόν γιατί "προτιμήθηκε" ο covid 19 ώς "αόρατος εχθρός" στις δηλώσεις πολιτικών για την επέτειο των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης και όχι  ο καρκίνος ο οποίος είναι πρώτη αιτία θανάτων στη χώρα μας(και όχι μόνο)!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here