Για αυτό πρέπει να διαβάζετε newspull.. Σας λέμε ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Για αυτό πρέπει να διαβάζετε newspull.. Σας λέμε ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!


newspull : Ούπςςς...Όσοι παρακολουθείτε το site μας δεν μπορείτε να πείτε ''δεν το 'ξερα..'' γιατι φροντίζουμε συνήθως να αναπαράγουμε περιεχόμενο με όσα λένε κορυφαίοι επιστήμονες στον κόσμο(και πάντως όχι απο τους γνωστούς  τηλεμα'ι'ντανούς..).Οι υπόλοιποι..περαστικά σας!!Μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε τα γνωστά συστημικά τσοντοκάναλα και να μαθαίνετε αλήθειες ολόκληρους μήνες αργότερα ή και καθόλου!!(Και μόνο το γεγονός του αποκλεισμού μας απο το τσατσοfacebook θα 'πρεπε να σας είχε προβληματίσει... )
Οι υπόλοιποι να παραμείνετε στο newspull γιατι εδώ θα διαβάζετε ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!


Αρχίζουν και λένε την αλήθεια...

Λινού:Το βασικό είναι να ξαναρχίσουμε να τηρούμε μέτρα, μάσκα παντού, αποστάσεις παντού. Να μην διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, απλώς για λιγότερες ημέρες …(ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ)... Παλαιότερα δεν το ξέραμε


newspull

2/11/21 12:25 π.μ.

1 σχόλιο:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here