ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

"ΡΙΧΤΕΡ" ΑΚΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΙΤΗ! Βίντεο

newspull
0


Η όμορφη Κεφαλλονιά του Ιονίου, που έχει βιώσει μεγάλους σεισμούςέμελλε να βγάλει μεγάλους Σεισμολόγους και ανάμεσά τους τον Καθηγητή Σεισμολογίας και Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκη Τσελέντη, ο οποίος προκαλεί πλέον "σεισμό" ο ίδιος στο σαθρό σύστημα, καταγγέλοντας την αφαίρεση ιερών εικόνων από Νοσοκομεία! 

 Έκπληξη αποτελούν όμως και οι  απόψεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για το φλέγον ζήτημα των Λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ και τις Ανεμογεννήτριες...



ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

 Χωρίς να φοβηθεί τον "επιστημονικό" περίγυρο και την κριτική των πάντα πιστών στην εξουσία ΜΜΕ, χωρίς να σκιαχτεί τους επαγγελματίες μισέλληνες των παραθύρων και των ιστοσελίδων, ο Άκης Τσελέντης βγήκε θαρρετά και κατήγγειλε την αφαίρεση των ιερών εικόνων από το Αρεταίειο συγκεκριμένα Νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευθεί η μητέρα του

 Από το Αρεταίειο όπου είχε νοσηλευθεί ο ίδιος ο Άγιος Νεκτάριος, "ο Άνθρωπος του Θεού", που ενόχλησε φαίνεται πολύ κάποιους με την πρόσφατη τεράστια κινηματογραφική επιτυχία του.



"ΡΙΧΤΕΡ" ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΓΙΑ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΤΑΝ"



"Αἰδώς Ἀργεῖοι

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα

Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους

Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξαναμπούν. 

Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν

Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί"!



ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...


 Ο Καθηγητής Σεισμολογίας συμπλήρωσε μάλιστα αργότερα ότι παρόμοια αφαίρεση αναφέρθηκε και στο Νοσοκομείο των Σερρών.


"Καταγγελία – ΣΟΚ για το νοσοκομείο Σερρών: "Kατεβάζουν τις εικόνες και σβήνουν τα καντήλια" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ ΝΕΑ: Μια φοβερή καταγγελία για το Νοσοκομείο Σερρών έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του νοσοκομείου Κική Μιχαηλίδου, σχετικά με απόφαση που ανακοινώθηκε στους εργαζομένους για τις θρησκευτικές εικόνες στους θαλάμους του.

 Η κυρία Μιχαηλίδου είπε ότι «υπάρχει απαίτηση να κατεβούν όλες οι εικόνες από τα δωμάτια του νοσοκομείου, υπάρχει εντολή, που την κρύβουν», τη στιγμή που η διαμαρτυρία των ανεμβολίαστων εργαζομένων του νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά και δρομολογούνται κινητοποιήσεις για σήμερα.

Οσον αφορά το θέμα του «ξηλώματος» των εικόνων μέσα από τα δωμάτια, έγινε γνωστό ότι θέλησαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση έπειτα από διαμαρτυρίες κάποιων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών"!



ΟΤΑΝ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

  Στην στάση του αυτή, συνέβαλε οπωσδήποτε και η εμπειρία που είχε στις 4 Μαϊου 2019, όταν σε αυτοκινιτιστικό ατύχημα σώθηκε από θαύμα, που ο ίδιος το απέδωσε με ευσέβεια στον προστάτη του Άγιο Γεράσιμο Κεφαλληνίας, στον οποίο άλλωστε οφείλει και το όνομά του, Γεράσιμος - Γερασιμάκης - Άκης!

 Νοσηλεύθηκε και εκείνος τότε σε Νοσοκομείο, μπορώντας να νιώθει πλέον τους νοσηλευομένους και το πόσο ανάγκη έχουν από Θεία βοήθεια, από μια προσευχή, από μια εικόνα του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων, που εκεί μέσα στην μοναξιά και την συμφορά του, μέσα στην συντριβή τους, μέσα στο δάκρυ του και την αναψηλάφιση και το ζύγισμα της ζωής τους, θα τους δώσουν δύναμη, κουράγιο, ελπίδα, αντοχή, ακόμη και θαυματουργική ίαση σώματος και κυρίως ψυχής.



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 2019

  Η καταγγελία και το σθένος του Άκη Τσελέντη, έχουν πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο λόγου του κύρους του, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι υπήρξε το 2019 Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, συμβάλλοντας στην πτώση του παρόμοιου ανθελληνικού και αντιχριστιανικού καθεστώτος Τσίπρα, που έδωσε το όνομα της Μακεδονίας στους Σφετεριστές της Ελλάδας!

  Άρα το να στραφεί τώρα, δημόσια και κατηγορηματικά κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, δείχνει αυτό που δεν βλέπουν οι "δημοσκοπήσεις", ότι τεράστια μερίδα των πρώην φίλων, μελών και ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν κουνήσει "μαντήλι", βρίσκονται πλέον σε ανοιχτό πόλεμο με εκείνους που τους προδώσαν τόσο πικρά και άνανδρα πολιτικά, εθνικά, θρησκευτικά!



ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 Το Ν μάλιστα φέρνει στο φως βίντεο του Άκη Τσελέντη που μιλώντας σε συγκέντρωση της ΝΔ στην Κοζάνη τον Απρίλιο 2019, καταφέρεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και του Τσίπρα, χωρίς φυσικά να μπορούσε να φανταστεί αυτό που ξέραμε πολλοί, ότι δηλαδή και ο Μητσοτάκης θα γίνει Τσίπρας και θα τον  ξεπεράσει, φέρνοντας ακόμη και τον ίδιο τον Πρόεδρο των Σκοπίων στην Ελλάδα, σαν "Μακεδόνα" Πρόεδρο της "Μακεδονίας", όπως αναφέρει ο "αλυτρωτικός" Εθνικός Ύμνος των Σκοπίων, τον οποίο παιάνισαν αδίστακτα στο Προεδρικό μας Μέγαρο, μπροστά σε τιμητικό Άγημα Ευζώνων, όπως αποκάλυψε το Μακεδονικό Κόμμα (δείτε εδώ)

ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ, 12-4-2019, Κοζάνη:

"Η Ελλάδα μας περνάει την πιο δύσκολη φάση της ιστορίας της. Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα. Ξεπουλήθηκαν οι αξίες μας, ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας

Εκεί που ο (Κώστας) Καραμανλής στο Βουκουρέστι είπε το μεγάλο "ΟΧΙ", εκεί που έξι Πρωθυπουργοί είπαν "ΟΧΙ" ...την ξεπουλήσανε"!


ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
ΘΕΡΜΟ "ΝΑΙ" ΣΕ ΛΙΓΝΙΤΗ


 Τέλος έκπληξη θα αποτελέσει για πολλούς και θα προκαλέσει βροντές και αστραπές, η εκπεφρασμένη τότε και άγνωστη ως τώρα, κατηγορηματική και επιστημονική άποψη του Άκη Τσελέντη για την απρόσκοπτη συνέχιση των Λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ, που χάρη σε νέες μεθόδους, αφήνουν, όπως είπε, μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα από τις Ανεμογεννήτριες, που κάποιοι θέλουν να μας πουλήσουν, από τότε, το 2019... 

 Θέσεις που αποτελούν πλέον "χαστούκι" για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δεν άφησε τίποτα όρθιο σε αυτό τον τομέα, όχι μόνο κλείνοντας Λιγνιτικές Μονάδες, όχι μόνο εισάγοντας ρεύμα από Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία, προκαλώντας άνοδο των τιμών ρεύματος, αλλά προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ που όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι θα οδηγήσει σε αποΔημοσιοποίηση της ΔΕΗ που θα περάσει έτσι σε ξένα χέρια, ενώ πούλησαν και το 49% του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) σε ξένους και μάλιστα σε Αυστριαλιανή εταιρεία, που θα δούμε πώς σκοπεύσει να αποσβέσει το "υψηλό" τίμημα των 2,1 δισ. και από την άλλη πού και σε ποιους θα διατεθούν αυτά τα χρήματα, τα οποία πολλοί φοβούνται πως θα γίνουν αποκρουστικές Ανεμογεννήτριες, "φάρμακο χειρότερο της αρρώστιας"...

  ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ, 12-4-2019, Κοζάνη:

 "...Μια ΔΕΗ που την έχουν διαλύσει! Μια ΔΕΗ που την έχουν κατακερματίσει και εκεί πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτός ο μύθος περί περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων πρέπει να τελειώσει τέλος πάντων. Η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει πραγματικά να αξιοποιούμε τα κοιτάσματά μας, τον πλούτο μας, τον ελληνικό μας πλούτο, χωρίς περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

 Θα σας πω κάτι το οποίο δεν το ξέρετε. Αν πάρουμε μια Ανεμογεννήτρια, η οποία στον χρόνο ζωής της παράγει μια ενέργεια "άλφα" και αν πάρουμε και ένα Λιγνιτικό Κοίτασμα, το οποίο παράγει την ίδια ποσότητα ενέργειας, το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα της Ανεμογεννήτριας είναι πολύ μεγαλύτερο από το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα του Λιγνίτη!

 Αλλά κάποιοι συμφέρει να πουλάνε Ανεμογεννήτριες σε εμάς και να ξεχνάμε ότι σε αυτή την χώρα έχουμε το μεγαλύτερο Λιγνιτικό Πεδίο της Ευρώπης! Αυτός είναι ο πλούτος μας! Και τον ξεπουλάμε"!


ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

 Για την όλη αυτή θαρραλέα και αντιστασιακή στάση του υπέρ των ιερών Εικόνων και της διαφύλαξης του Ελληνικού Πολιτισμού, Ιστορίας, Γλώσσας, ΟρθοδοξίαςΈρευνας και Ενέργειαςτο Μακεδονικό Κόμμα τον συγχαίρει με ανακοίνωσή τουΔείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση

Δείτε το βίντεο, το οποίο καθυστέρησαμε λίγες ημέρες να δημοσιοποιήσουμε, σεβόμενοι το προσωπικό πένθος του κ. Τσελέντη για την απώλεια της μητέρας του, η οποία και πρέπει να νιώθει εκεί ψηλά περήφανη για τον γιο της.




ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !