ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Μελέτη για το εμβόλιο Pfizer : Μπορεί να γίνει ένα βιολογικό όπλο πολύ πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση - Προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες

newspull
4

 


-->Σχετικό hot θέμα : Η «εκκωφαντική» σιωπή ως προς την ιβερμεκτίνη. Το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό φάρμακο έναντι του νέου κορωνοϊού που ως θεραπεία, αποτρέπει τους 4 από τους 5 θανάτους και ως προφύλαξη μπορεί να «τελειώσει» άμεσα την πανδημία.

Μελέτη: Το εμβόλιο Pfizer μπορεί να γίνει ένα βιολογικό όπλο πολύ πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση. Προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες.Έκθεση Ισραηλινών Ειδημόνων (IPC):«ο κίνδυνος θανάτου μετά τη β’ δόση είναι μεγαλύτερος απ’ ότι μετά την α΄.Δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να προκάλεσε τόσες παρενέργειες!!»Υπ.Υγείας Ισραήλ: αρκετά κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε άνδρες κάτω των 30 ετών μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer!!! Οι 2 πέθαναν!



Το εμβόλιο Pfizer επιβεβαιώθηκε ότι προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες σύμφωνα με νέα επιστημονική Μελέτη.

Σε μια συγκλονιστική νέα έκθεση σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, ανακαλύφθηκε ότι το εμβόλιο Pfizer κατά coronavirus μπορεί να έχει μακροχρόνιεςσυνέπειες στην υγεία που δεν είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένων των «ALS, Alzheimer και άλλων νευρολογικών εκφυλιστικών ασθενειών».
«Τα τρέχοντα εμβόλια SARSCoV-2 που βασίζονται σε RNA εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας εντολή έκτακτης ανάγκης χωρίς εκτεταμένες μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας», δηλώνει η έκθεση. “Σε αυτό το έγγραφο το εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξιολογήθηκε ως προς τη δυνατότητα πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε prion στους λήπτες εμβολίων.” Οι ασθένειες που βασίζονται σε prion είναι, σύμφωνα με το CDC, μια μορφή νευροεκφυλιστικών ασθενειών, που σημαίνει ότι το εμβόλιο Pfizer είναι πιθανό να προκαλέσει μακροχρόνιες βλάβες και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σε σχέση με τον εγκέφαλο.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό δεδομένου ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ένα εμβόλιο mRNA, ένας μη δοκιμασμένος τύπος εμβολίου που δημιουργεί νέες πρωτεΐνες και μπορεί στην πραγματικότητα να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα, σύμφωνα με μια έκθεση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής. Με άλλα λόγια, εκφυλιστικές εγκεφαλικές καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμήμετά τη λήψη του εμβολίου.

«Η αλληλουχία RNA του εμβολίου καθώς και η αλληλεπίδραση στόχου πρωτεΐνης ακίδας αναλύθηκαν ως προς τη δυνατότητα μετατροπής ενδοκυτταρικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA TAR πρωτεΐνης δέσμευσης DNA (TDP-43) και Fused in Sarcoma (FUS) στις παθολογικές τους διαμορφώσεις prion», εξηγεί η μελέτη. Το TDP-43 είναι μια πρωτεΐνη που είναι γνωστό ότι προκαλεί άνοια, ALS και ακόμη και Alzheimer, σύμφωνα με την Alzpedia. Ομοίως, η πρωτεΐνη FUS είναι γνωστό ότι προκαλεί ALS και κληρονομικές βασικές διαταραχές, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων ανθρώπινου γονιδιώματος.

Το πείραμα που έγινε για την αναφορά ήταν να προσδιοριστεί εάν αυτές οι δύο επιβλαβείς πρωτεΐνες ενσωματώνονται στο DNA μας ή όχι, όπως αναμένεται να κάνει το εμβόλιο mRNA. Η έκθεση διαπίστωσε ότι «το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να προκαλέσουν TDP-43 και FUS να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις prion», που σημαίνει ότι και οι δύο πρωτεΐνες έχουν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στο DNA μας και να προκαλέσουν επιβλαβείς νευρολογικές ασθένειες.

---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ NEWSPULL ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK!!

---


Η σύνοψη της έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι “Το συνημμένο εύρημα καθώς και οι πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι οδηγούν τον συγγραφέα να πιστεύει ότι η κανονιστική έγκριση των εμβολίων με βάση το RNA για το SARS-CoV-2 ήταν πρόωρη (σσ αντιβαίνει τη λογική ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο) και ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερη βλάβη παρά όφελος.” Η ίδια η έκθεση τελειώνει με αυτήν την προειδοποίηση: «Το εμβόλιο θα μπορούσε να γίνει ένα βιολογικό όπλο και πολύ πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση».

Το National File ρώτησε το CDC για να ρωτήσει γιατί το εμβόλιο Pfizer εξακολουθεί να διανέμεται παρά αυτούς τους αξιόπιστους ισχυρισμούς. Δεν ελήφθη απάντηση πριν από τη δημοσίευση.nationalfile 22/4/21

Έκθεση για τον καταστροφικό εμβολιασμό στο Ισραήλ


Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένας πολιτικός οργανισμός που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε την έκθεση του Απριλίου σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer. * Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε επίπεδο.Τα συμπεράσματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Η ετυμηγορία τους είναι ότι “δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους”.“Λάβαμε 288 αναφορές θανάτων γύρω από τον εμβολιασμό (90% έως 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), 64% από αυτούς ήταν άνδρες.” Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει ότι “σύμφωνα με στοιχεία που παρέσχε το Υπουργείο Υγείας, μόνο 45 θάνατοι στο Ισραήλ συνδέονταν με τον εμβολιασμό”. Εάν τα παραπάνω στοιχεία είναι αλήθεια, τότε το Ισραήλ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι διεξάγει παγκόσμιο πείραμα, δεν έχει πραγματικά αναφέρει τα αποτελέσματα του πειράματός του... Ωστόσο, εάν τα ευρήματα της IPC είναι αλήθεια, το εμβόλιο Pfizer θα μπορούσε να σχετίζεται με περισσότερους θανάτους μόνο στο Ισραήλ από το εμβόλιο AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα, εντός εύρους έως και 10 ημερών, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. 20-49 ετών – εύρος 9 ημερών μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας, 50-69 έτη – 5 ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας, 70 ετών και άνω – 3 ημερών μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας. “

Η IPC ​​αποκαλύπτει επίσης ότι «ο κίνδυνος θανάτου μετά τη δεύτερη δόση είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου μετά το πρώτο εμβόλιο».

Το CPI αποκαλύπτει ότι “από την ημερομηνία δημοσίευσης της έκθεσης, έχουν συγκεντρωθεί 2.066 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών και έφθασαν στην Επιτροπή Έρευνας του Civ και τα δεδομένα συνεχίζουν να φθάνουν. Αυτές οι αναφορές δείχνουν ζημιά σε όλα σχεδόν τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος. … Η ανάλυσή μας αποκάλυψε σχετικά υψηλό ποσοστό καρδιακής βλάβης, το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων εμφανίστηκε σε νέους έως την ηλικία των 40 ετών, η πιο συνηθισμένη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν η μυοσίτιδα ή η περικαρδίτιδα. Υπήρξε επίσης υψηλός ρυθμός μαζικής κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό σύστημα και στο δέρμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικός αριθμός αναφορών παρενεργειών σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με υπερπηκτικότητα (έμφραγμα), έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, αποβολές, κυκλοφορία του αίματος στα άκρα, πνευμονική εμβολή.comite-valmy 23/4/21

Υπουργείο Υγείας Ισραήλ: αρκετά κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε άνδρες κάτω των 30 ετών μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer!!! Οι 2 πέθαναν!

Ισραήλ: κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε άνδρες κάτω των 30 ετών μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer αναφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24NEWSA στις 24 Απριλίου 2021.

Αρκετές δεκάδες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας εμφανίστηκαν στο Ισραήλ μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer, το κανάλι 12 αποκάλυψε την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με στοιχεία μιας προκαταρκτικής έκθεσης του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, αυτό το εύρημα αφορά κυρίως άνδρες κάτω των 30 ετών, ενώ οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη αποδείξει οριστικά την ύπαρξη σύνδεσης μεταξύ του εμβολίου και αυτής της φλεγμονώδους βλάβης στο μυοκάρδιο, ωστόσο έχουν εκφράσει σοβαρές ανησυχίες.

Από περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν στο Ισραήλ, έχουν καταγραφεί 62 κρούσματα μυοκαρδίτιδας, 56 από αυτά ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση και τα περισσότερα από αυτά που έχουν πλήξει άνδρες κάτω των 30 ετών, ανέφερε η έκθεση.

60 ασθενείς υποβλήθηκαν σε θεραπεία και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την ανάρρωση, δύο άνθρωποι, μια 22χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άντρας χωρίς ιατρικό ιστορικό πριν από τον εμβολιασμό, πέθαναν.
“Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο εργαστήριο της Pfizer το οποίο θα εξετάσει τα δεδομένα”, διευκρινίζεται στην έκθεση, απεστάλησαν επίσης στην αμερικανική διοίκηση των τροφίμων και των φαρμάκων (FDA) και στα Κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (CDC).
“Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε εάν υπάρχει συσχέτιση ή εάν είναι σύμπτωση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη συλλογή περισσότερων δεδομένων”, ανέφερε η έκθεση.(σσ.Tην ώρα που στην Ελλάδα ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό 30άρηδων εμφανίζεται αυτή η έκθεση για παρενέργειες σε 30αρηδες στο Ισραήλ)

όπως αναφέρει το Times of Israel

Η έκθεση συντάχθηκε από ανώτερους αξιωματούχους του υπουργείου με επικεφαλής τον καθηγητή Dror Mevorach, επικεφαλής μιας από τις μονάδες COVID-19 στο νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem.

Οι συντάκτες της υπέθεσαν ότι «ένας πιθανός λόγος για την έλλειψη παρόμοιων ευρημάτων σε άλλες χώρες ήταν το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών μεταξύ των νέων».

«Υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία σχετικά με τη συχνότητα της εμφάνισης που παρατηρείται σε άντρες κάτω των 30 ετών αμέσως μετά τη δεύτερη δόση», έγραψαν. «Σε αυτό το στάδιο, σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα που πρέπει να επαληθευτούν, υπάρχει η εντύπωση ότι ο αριθμός (των περιπτώσεων) είναι υψηλότερος από τον αναμενόμενο, ειδικά για εκείνους κάτω των 30 ετών.»

Η έκθεση διαπίστωσε ότι από εκείνους που έλαβαν τη δεύτερη δόση, ο 1 στα 100.000 είχε πιθανές παρενέργειες της μυοκαρδίτιδας. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός αυξήθηκε σε 1-σε-20.000 μεταξύ των ατόμων ηλικίας 16-30.

Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε εάν υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις από το κανονικό ή εάν υπάρχουν παρόμοιοι αριθμοί ετησίως και η εγγύτητα είναι απλώς μια σύμπτωση. Οι προσπάθειες για τη συλλογή περισσότερων δεδομένων συνεχίζονται », ανέφερε η έκθεση.


«Προς το παρόν πιστεύουμε ότι το σχέδιο εμβολιασμού πρέπει να προχωρήσει κανονικά για άτομα άνω των 16 ετών. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε τα ίδια αποτελέσματα σε εμβολιασμούς εκείνων των 12-15 ετών», προειδοποίησε.( σσ. αλλά να συνεχίσουν και να στείλουν από μυοκαρδίτιδα παιδιά που σχεδόν 100% δεν κινδυνεύουν από covid19)

Η χώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 12-15 ετών μόλις η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εγκρίνει τη χρήση εμβολίων για παιδιά σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

dimpenews.com


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)

25/4/21 9:29 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

  1. Απορία : Αυτά γιατί δεν μας τα λένε και τα κανάλια της τηλεόρασης ώστε δημοκρατικά και με διαφάνεια να μπορέσουμε να εξαγουμε τα συμπεράσματα μας ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι να πουν τι ;; μαλλον αστειευεσε φιλε χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ

      Διαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΒΑΛΕ ΚΑΙ Η ΕΦ.ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ -Υπό έρευνα περιστατικά φλεγμονών στην καρδιά μετά από εμβόλιο της Pfizer στο Ισραήλ https://www.efsyn.gr/kosmos/mesi-anatoli/291592_ypo-ereyna-peristatika-flegmonon-stin-kardia-meta-apo-embolio-tis-pfizer

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !