Αυστρία, Σλοβενία ​​και Κροατία προσχωρούν στην «Ομάδα του Βίσεγκραντ»... - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Αυστρία, Σλοβενία ​​και Κροατία προσχωρούν στην «Ομάδα του Βίσεγκραντ»...

 


Τα πιο σημαντικά νέα της τελευταίας περιόδου ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η ανακοίνωση της διεύρυνσης της Ομάδας Visegrad. Θα ενταχθούν από τις υπόλοιπες, τρεις βασικές χώρες στην περιοχή:  Αυστρία, Σλοβενία ​​και Κροατία. Η μεγάλη πράξη που περιμέναμε και προβλέψαμε θα συμβεί. Η Κεντρική Ευρώπη αναβίωσε τελικά! 

Αυτές οι εξαιρετικά ενθαρρυντικές ειδήσεις ανακοινώθηκαν στους Σλοβένους αναγνώστες από τον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πέτερ Σιτζιάρτο. Κατά την άποψή του, "ο Όμιλος Visegrad είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή σύνδεση" ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η τρέχουσα ομάδα " ενδιαφέρεται πολύ για την ευρύτερη ολοκλήρωση ". Το Visegrad Four «θα παραμείνει πάντα το Visegrad Four», αλλά επειδή θέλουν «ισχυρότερη ενσωμάτωση στην περιοχή», έχουν προετοιμάσει το μοντέλο V4 +. "Η Σλοβενία ​​είναι σίγουρα μία από τις χώρες που ανήκουν σε αυτό το μοντέλο." Και: "Αυτές είναι οι χώρες που βρίσκονται πιο κοντά μας." Αυτό το καλοκαίρι, οι υπουργοί Εξωτερικών των επτά ανακοινωθέντων θα συναντηθούν με την ελπίδα μιας συμφωνίας " ότι το μοντέλο V4 + θα ζωντανέψει"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here