Δήμος Αιγάλεω : Λειτουργία γραφείου ψυχολογικής υποστήριξης - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Αιγάλεω : Λειτουργία γραφείου ψυχολογικής υποστήριξηςΒασική επιδίωξη του γραφείου είναι η παροχή ενημέρωσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα αλλά και ομάδες μελών της κοινότητας του Δήμου μας. Οι υπηρεσίες παρέχονται άμεσα και εξατομικευμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αιτήματος. Η Ατομική Συμβουλευτική, η Συμβουλευτική Γονέων, η Συμβουλευτική Ζεύγους επιτυγχάνονται, με την πραγματοποίηση συνεδριών ατομικού χαρακτήρα. Με ιδιαίτερη ευαισθησία, αντιμετωπίζονται αιτήματα που σχετίζονται με παιδιά και εφήβους. Τέλος, παρεμβάσεις καθώς και ομιλίες ενημερωτικού χαρακτήρα, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την σχολική κοινότητα (συλλόγους γονέων, εκπαιδευτικούς, μαθητές). Το Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αιγάλεω, λειτουργεί, επί της οδού Μαρμαρά 26. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού, είναι το 210-5982810 (υπεύθυνος Γραφείου: Πέτρος Παναγιωτακόπουλος, Ψυχολόγος Μ.B.S.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here