Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας: Ναι στην οικονομική ενίσχυση του Δήμου Χαϊδαρίου - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας: Ναι στην οικονομική ενίσχυση του Δήμου ΧαϊδαρίουΟμόφωνη απόφαση υπέρ του αιτήματος του Δήμου Χαϊδαρίου για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση πήρε το  ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Για την θετική αυτή εξέλιξη ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός.
Ο Δήμαρχος είχε ενημερώσει το ΔΣ της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έστειλε στην ΚΕΔΕ συγκεκριμένη πρόταση για λήψη απόφασης  η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Σύμφωνα με την νομοθεσία η σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔΕ είναι σημαντικό στοιχείο για την λήψη απόφασης  έκτακτης επιχορήγησης κάθε Δήμου από την κυβέρνηση.
Ο  Δήμαρχος εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αισιοδοξία του ότι, μετά και την απόφαση της ΚΕΔΕ,  οι  συναντήσεις που συνεχώς πραγματοποιεί με τους συναρμόδιους Υπουργούς θα καταλήξουν σύντομα σε μια λύση που θα εγγυάται την οικονομική σταθερότητα του Δήμου Χαϊδαρίου για τα επόμενα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here