Συνάντηση Δημάρχου Ελευσίνας με τον ιδιοκτήτη της Χαλυβουργικής Κ.Αγγελόπουλο - Τι ειπώθηκε - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Ελευσίνας με τον ιδιοκτήτη της Χαλυβουργικής Κ.Αγγελόπουλο - Τι ειπώθηκε«Να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής» ζήτησε ο Δήμαρχος Ελευσίνας από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας 
Συνάντηση εργασίας  με τον ιδιοκτήτη  της εταιρίας ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ, κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο είχε ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας και σ΄ αυτήν μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γ. Παναγιωτούλιας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Θ. Μαυρογιάννης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Π. Κουκουναράκης.  Παρέστησαν ακόμη  οι δικηγόροι κ.κ. Γ. Αναγνωστόπουλος και Ν. Γρηγοριάδης από την πλευρά της Χαλυβουργικής  οι οποίοι και υπέβαλαν το αίτημα συνάντησης. 
Από την εταιρεία έγινε γνωστό πως αδυνατεί να συνεχίσει την παραγωγή προϊόντων χάλυβα καθώς οι συνθήκες της αγοράς επιβάλουν το κλείσιμο της εταιρείας. Επισημάνθηκε ακόμα ότι από την πλευρά Αγγελόπουλου υπάρχει διάθεση να αντιμετωπιστεί το εργατικό προσωπικό, για όσο διάστημα δεν έχει πληρωθεί.
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας στη συνάντηση δεν προσήλθαν  για να γνωστοποιήσουν συγκεκριμένη πρόταση, αλλά ανέφεραν ότι στις  5 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας  θα ξεκαθαριστεί  το ιδιοκτησιακό καθεστώς και μετά την ανάληψη των υποχρεώσεων του νέου ιδιοκτήτη, να καθοριστεί νέα συνάντηση με το δήμο,  προκειμένου να συζητηθεί αν έχουν διαμορφωθεί νέες συνθήκες για το μέλλον της εταιρίας.
Η δημοτική Αρχή Ελευσίνας αποδεχόμενη το αίτημα για νέα συνάντηση, ζήτησε να δοθεί  λύση στο θέμα των εργαζομένων και να πληρωθούν ως τις 5 Δεκεμβρίου που είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της εταιρίας και θα ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σε ένα αόριστο σενάριο δε μπορούμε να πάρουμε θέση» και ξεκαθάρισε πως «η Ελευσίνα έχει απαιτήσεις από τη Χαλυβουργική και διεκδικήσεις στην περιοχή».ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Στοιχεία Για Την Φονική Πλημμύρα Στη Μάνδρα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here