Ελευσίνα/ΚΕΔΕ - Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα "STEPS" - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Ελευσίνα/ΚΕΔΕ - Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα "STEPS"

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό έργο “STEPS” (Erasmus+ Youth Programme), στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος με επικεφαλής το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων.Την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Δήμητρα», ξενοδοχείο «ElefsinaHotel» (Δήμητρος 55, Ελευσίνα)

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας επιθυμεί να δημιουργήσει ένα Κέντρο Εκπαίδευσης επί των ευρωπαϊκών θεμάτων και πολιτικών που προάγει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μέσω του Κέντρου θα δοθεί στους εκπαιδευόμενους η ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες γνώσεις μέσω εκπαιδεύσεων μη τυπικής μάθησης και της e-learning πλατφόρμας CEREBRUM OnlineSystem που έχει αναπτύξει το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων.
Η εκπαίδευση θα ξεπερνά τα στενά όρια της τάξης διδασκαλίας, αλλά και τα εμπόδια που ανακύπτουν για τις ευπαθέστερες ομάδες. Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει ως εξ αποστάσεως ακαδημία, χώρος συζήτησης και προβληματισμού των χρηστών για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη βαρύτητα σε ορισμένες πολιτικές της Ε.Ε.

Οι θεματικές ενότητες εκπαίδευσης αφορούν:
1. τα δικαιώματα πολιτών της Ε.Ε.
2. τη δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων
3. σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης
4. δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρηματικότητας και σχολικών μονάδων
5. τη βιώσιμη λειτουργία του Κέντρου Νέων
6. “Έξυπνες” πόλεις και Πράσινη Επιχειρηματικότητα
και θα γίνει εκτενής παρουσίαση από τo «Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρξει coffeebreak και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο 2105565621 και kedelefsinas.gr.
Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Μαρούγκα Κωνσταντίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here