Για το τμήμα Αμπέλου και Οίνου(Παν.Δυτ.Αττικής) στις Ερυθρές ακούει κανείς;;-Τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου ετοιμάζουν στην Αλίαρτο Βοιωτίας - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Για το τμήμα Αμπέλου και Οίνου(Παν.Δυτ.Αττικής) στις Ερυθρές ακούει κανείς;;-Τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου ετοιμάζουν στην Αλίαρτο ΒοιωτίαςΜε το παρακάτω άρθρο αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ είναι απίστευτο να μετακινηθεί τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,συγκεκριμένα το τμήμα Αμπέλου, Οίνου και Ποτών που δικαιωματικά (παρά τις κακές επιλογές που έγιναν)ζητούν οι κάτοικοι και Σύλλογοι των Ερυθρών Αττικής..
διαβάστε(πηγή tvstar.gr):

''Τη μετεξέλιξη του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, σε Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αττικής και Στερεάς Ελλάδας οραματίζεται ο πρύτανης Σπύρος Κίντζιος ο οποίος συναντήθηκε  με την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και το Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με την περιφέρεια Στερεάς.

Για κορυφαία συνεργασία μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,  Πανεπιστημιακό τμήμα στην Αλιάρτο βλέπει μεσοπρόθεσμα ο Γιώργος Ντασιώτης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η μελέτη για την ανακαίνιση του κτιρίου που θα στεγάσει τη δομή του γεωπονικού πανεπιστημίου στην Αλίαρτο.''


newspull.gr με κείμενο απο tvstar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


1 σχόλιο:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here