Επερώτηση Βουλευτών ,σχετικά με υπολειτουργία στο συστημα κλιματισμού του Θριασίου Νοσοκομείου - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ newspull.gr

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Επερώτηση Βουλευτών ,σχετικά με υπολειτουργία στο συστημα κλιματισμού του Θριασίου Νοσοκομείου

Αποτέλεσμα εικόνας για θριασιο νοσοκομειο

Παρακάτω η επερώτηση των Βουλευτών του ΚΚΕ

Προς τον Υπουργό Υγείας

Θέμα: Για τα προβλήματα στο Θριάσιο νοσοκομείο λόγω υπολειτουργίας του συστήματος κλιματισμού

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Θριασίου νοσοκομείου προκαλεί η υπολειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ασθενείς και εργαζόμενοι στις περισσότερες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου, να δυσκολεύεται η πραγματοποίηση θεραπευτικών και διαγνωστικών επεμβάσεων και να επιβαρύνεται η υγεία σε χειρουργημένους και σοβαρά πάσχοντες. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κατάσταση είναι χειρότερη σε πολλά από τα κρίσιμα τμήματα του νοσοκομείου, όπως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, τα Χειρουργεία, η Μονάδα
Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Εμφραγμάτων, η Αιμοδοσία, το Αιμοδυναμικό και το Ακτινολογικό Εργαστήριο, η Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική και η Χειρουργική Κλινική καθώς και η Ψυχιατρική και η Παιδιατρική κλινική. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι, στο Νοσοκομείο είναι εγκαταστημένες πέντε κεντρικές μονάδες ψύξης – θέρμανσης με συνολικά δέκα μοτέρ, από τα οποία δεν λειτουργούν τα τρία ενώ και από τα υπόλοιπα επτά, τα τέσσερα υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ασθενείς, εργαζόμενοι και επισκέπτες του νοσοκομείου. Αν και επανειλημμένα έχει ζητηθεί η αντικατάσταση των μηχανημάτων που δεν λειτουργούν, δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από τις διοικήσεις του νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υποχρηματοδότησης των δημόσιων νοσοκομείων, που συνεχίζει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία διατήρησε την κρατική χρηματοδότηση για τα νοσοκομεία για το 2017 στα ίδια απαράδεκτα επίπεδα με πέρυσι και τη μείωσε για τον ΕΟΠΥΥ κατά 200 εκατ. ευρώ και για τις μονάδες ΠΕΔΥ κατά 7 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα συνεχίζει να «μπουκώνει» με επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές εκατομ¬μυρίων ευρώ τους μεγαλοεπιχειρηματίες και να ξοδεύει δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για εξοπλισμούς και για τη συμμετοχή μας στους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα πάρει:

— Για να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού στο Θριάσιο νοσοκομείο για να σταματήσει η καταπόνηση των εργαζομένων και η επιβάρυνση της υγείας των ασθενών

Οι βουλευτές

Γιάννης Γκιόκας, Γιώργος Λαμπρούλης, Διαμάντω Μανωλάκου

http://thriassio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here