Εγκρίθηκε η αλλαγή ονόματος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Εγκρίθηκε η αλλαγή ονόματος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για κριεκουκι
 Το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας-Ειδυλλίας με την 183/2015 απόφασή του, στις 10 Νοεμβρίου 2015, με ψήφους 18 υπέρ και 1 κατά, αποφάσισε την υποβολή αιτήματος για μετονομασία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας σε Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας –Ερυθρών.

Η απόφαση αυτή εστάλη στο Συμβούλιο Τοπωνυμίων, που λειτουργεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 22 Νοεμβρίου 2016 και συζήτησε χωρίς να εγκρίνει αρχικά το αίτημα του Δήμου.

Σήμερα 30 Μαΐου 2017, το Συμβούλιο Τοπωνυμίων ενέκρινε ομόφωνα την μετονομασία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας σε Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here