Πρώτος στην ανακύκλωση ο δήμος Ελευσίνας - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ Newspull


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Πρώτος στην ανακύκλωση ο δήμος Ελευσίνας Από την ανάλυση των στοιχείων της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για το ΚΔΑΥ της Ελευσίνας (μπλε κάδος) προκύπτει ότι ο μέσος όρος ανακύκλωσης ανά κάτοικο τον χρόνο για τους 17 δήμους που εξυπηρετούνται από το ΚΔΑΥ είναι 14,2 κιλά καθαρών ανακυκλώσιμων υλικών.

Πρώτος έρχεται ο Δήμος Ελευσίνας με επίδοση 25,4 κιλά ανά κάτοικο τον χρόνο. Η χειρότερη επίδοση είναι 7,1 κιλά. Η πρωτιά αυτή όμως δεν μας αρκεί, δηλώνει ο δήμος Ελευσίνας , προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι δράσεις του Δήμου για την ενεργό και συνειδητή συμμετοχή των δημοτών με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι διαρκείς όλα αυτά τα χρόνια κι όπως αποδεικνύεται έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here