ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Eάν ξέχασες τα Τέμπη τόσο γρήγορα−Πρόσεχε τι ψηφίζεις−Μετά θα είναι αργά!

newspull
0

newspull : Πρίν διαβάσετε το άρθρο,διαβάστε με τα  μπλέ γράμματα το κείμενο που είχαμε γράψει(Ε.Κ) 1 μήνα πριν,δηλαδή πρίν την προκήρυξη των εκλογών :

Ε.Κ : Φαίνεται ότι πέρασαν έξι μήνες απο την τραγωδία στα Τέμπη,όμως έχουν περάσει ΜΟΝΟ είκοσι ημέρες!!Ο καθοριστικός ρόλος των ΜΜΕ..

γράφει ο Ε.Κ

 Θα μπορούσαμε να παίξουμε και εμείς το παιχνίδι που φέρνει περισσότερα clicks στο site,έστω και αν δεν έχουμε επιλέξει προς το παρόν να προσθέσουμε διαφημίσεις.Το "παιχνίδι" θα ήταν ο δημοσκοπικός "καταποντισμός" της κυβέρνησης Μητσοτάκη λόγω των Τεμπών ο οποίος δεν συνέβη ποτέ,ή με μια δική μας ερμηνεία να μιλούσαμε για την "τεράστια" απώλεια ψηφοφόρων από την ΝΔ προς άλλα κόμματα.. κτλ κτλ
Όμως,εμείς ΔΕΝ βλέπουμε κάτι τέτοιο στην επαφή που έχουμε με την κοινωνία!
Τα ΜΜΕ κάλυψαν με έντεχνο τρόπο την περίπτωση των  Τεμπών με αποτέλεσμα μια τραγωδία που μετρά μόνο 20 ημέρες και κανονικά θα έπρεπε να συγκλονίζει ακόμη την κοινωνία,να έχει "θαφτεί" ώστε να φαίνεται ότι διαδραματίστηκε 6 μήνες πριν..
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η γερή αύξηση του κατώτατου μισθού(ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!!)..
Δυστυχώς άνθρωποι μου,αυτοί είμαστε.Με μια καλή επιδότηση ή με μια αύξηση μισθού ή μείωση των υποχρεώσεων προς το κράτος τα ξεχνάμε όλα στη στιγμή!Φωνάζουν ήδη και διαμαρτύρονται αυτοί που δεν "ξεχνούν",αλλά μήπως δεν ξεχνούν γιατί ανήκουν στα κόμματα εκείνα που περιμένουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας; 

Οι συγγενείς των θυμάτων ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Δεν θέλω να πιστέψω ότι με μια γερή αποζημίωση οι συγγενείς των θυμάτων ξεχνούν!Μπορεί να σιωπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνούν.
Ήταν λάθος ή ερμηνεία απο μερικούς οτι πουλήθηκε η συνείδησή του πατέρα του κοριτσιού που σκοτώθηκε στα Τέμπη ο οποίος ανέφερε ότι "είναι βάλσαμο για την ψυχή τα μέτρα της κυβέρνησης.."

Επιτυχής λοιπόν ο επικοινωνιακός τρόπος που η κυβέρνηση διαχειρίζεται μέχρι στιγμής την τραγωδία των Τεμπών.Τα συστημικά μέσα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και η άποψή τους επικρατεί αφού αποτελούν το 90% των ΜΜΕ όλης της χώρας!
Έτσι και αλλιώς και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά,όλα όσα προαναφέραμε θα φανούν στις επόμενες εκλογές.Ας μην βιαστούν λοιπόν κάποιοι να μας χρεώσουν απερισκεψία και λανθασμένη ανάγνωση της επικαιρότητας!

Eάν ξέχασες τα Τέμπη τόσο γρήγορα−Πρόσεχε τι ψηφίζεις−Μετά θα είναι αργά!


Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες από το έγκλημα των Τεμπών – περί εγκλήματος πρόκειται και όχι «δυστυχήματος»– και όλα τα Τηλεοπτικά Κανάλια, συστηματικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, προσπαθούν άμεσα ή έμμεσα να «καναλιζάρουν» το έγκλημα αυτό στην «τηλεοπτική κανονικότητά» τους, σαν να πρόκειται δηλαδή για ένα συνηθισμένο δυστύχημα, όχι ιδιαίτερης αξίας που πήρε τον δρόμο της «διερεύνησης». Περίπου δυο μήνες τώρα με μια άνευ προηγουμένου τηλεοπτική εκστρατεία, γίνεται μια παντελώς ανήθικη και ελεεινή προσπάθεια «ξεπλύματος» του εγκλήματος. Παράλληλα δε,

-Ο Κ. Αχ. Καραμανλής κατεβαίνει υποψήφιος στον Νομό Σερρών σαν να μην συμβαίνει τίποτε! 

-Οι υπουργοί της Κυβέρνησης αυτοπαρουσιάζονται ως αθώες περιστερές, ο δε Κ. Μητσοτάκης, σε ένα ρεσιτάλ απίστευτης υποκρισίας, υπερσυγκινημένος δηλώνει στην κάμερα πως «έκλαψε» για το συμβάν του εγκλήματος των Τεμπών.

 Σε μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού, παρατηρείται μια κόπωση και ένα αυξανόμενο έλλειμμα μνήμης, ακόμη και προσφάτων γεγονότων λόγω του καταιγισμού της ψευδο–ενημέρωσης και του πλήρους αποπροσανατολισμού μέσω «ερωτικών σκανδάλων» του Ευρωκοινοβουλίου. Η κόπωση εξασθενεί την μνήμη, η εξασθένιση της μνήμης αμβλύνει την οξύτητα της πολιτικής συνείδησης και πολύ περισσότερο την οξυδέρκεια της εκλογικής προτίμησης του καθενός μας. Όμως,  μια παρόμοια πορεία δεν συνάδει με την σοβαρότητα από την οποία πρέπει να διακατέχεται ο λαός. Γιατί:

Μπορεί να μην θυμάσαι πολύ καλά πόσα πληρώνεις στους Παρόχους Ηλεκτρικής Ενέργειας για το ρεύμα που καταναλώνεις και πόσα μεγάλα ποσά έχεις πληρώσει τους τελευταίους μήνες και χρόνια,

Μπορεί να μην πολυθυμάσαι τις απίστευτες τιμές ακρίβειας των τροφίμων που αγοράζεις, γεγονός που δυσκολευόμαστε τα μάλα να το πιστέψουμε,

Εντάξει, τον χειμώνα πάγωσες κάνοντας οικονομία και δυσκολεύεσαι να αγοράσεις τρόφιμα, «κόβοντας» από βασικά είδη διατροφής!

Τουλάχιστον οι αδηφάγες Τράπεζες δεν σε ανησυχούν που έρχονται με τα Funds να σου εκπλειστηριάσουν το σπίτι; Δεν έχεις κανένα πρόβλημα που προγραμματίζονται για το 2023 120.000 πλειστηριασμοί σε σύνολο 700.000 και ενώ γύρω σου πληθαίνουν οι δανειολήπτες που δυσκολεύονται να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους με κίνδυνο να κοκκινίσουν; Μήπως το θεωρείς και «φυσιολογικό» να πετιούνται ηλικιωμένοι άνθρωποι στο δρόμο από τους κλητήρες και τραμπούκους των Τραπεζών;

Εάν για όλα τα παραπάνω έχεις συνηθίσει την δυστοπία και την δυσωδία, εάν έχεις εξοικειωθεί με την μπόχα και τον βούρκο, τουλάχιστον μην ξεχνάς τις 57 ψυχές των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους γιατί η Παρούσα Κυβέρνηση και ο Αρμόδιος Υπουργός, δεν αποκατέστησαν το σύστημα Τηλεδιοίκησης που είχε καταστραφεί απο πυρκαγιά το 2019! Διαπίστωση που έκανε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανοδηγών του ΟΣΕ αλλά και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων με το ανάλογο πόρισμά της!

Λαός χωρίς μνήμη δεν έχει προοπτική. Η Νόσος Αλτσχάιμερ των Λαών συνίσταται στο να αφυδατωθεί η μνήμη τους, να εξοβελισθεί στο «πυρ το εξώτερον» κάθε έννοια Ιστορικού Παρελθόντος – όπως ζητά μανιωδώς η Πολιτική Ορθότητα, ειδικότερα στον Κινηματογράφο με καλλιτεχνικές αηδίες και κινηματογραφικές ανοησίες τύπου «Μαύρης Κλεοπάτρας»– ώστε να μείνουν οι λαοί δέσμιοι ενός άθλιου «αμερικανοποιημένου παρόντος» και ενός φαντασιακά πλασμένου «παρελθόντος», τελείως ψευδούς, ιστορικά αβάσιμου και εγκεφαλικά κρεττινοποιητικού.


Σε μεγάλο βαθμό, εταιρείες και παραγωγές όπως το Netflix, καθοδηγούνται και παράγονται από αμόρφωτους και ανιστόρητους, απευθύνονται σε κρετίνους και παράγουν ηλίθιους. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σε νεαρές ηλικίες πολύ έντονα, λειτουργώντας το Νetflix σαν την Ναυαρχίδα Κατάργησης της Ιστορίας και όργανο του αποβλακωμένου Homo Americanus, αυτού του ανείπωτα προσβλητικά γελοίου «ανθρωπίνου όντος» της Ύστερης Αμερικής, της Αμερικής της Παρακμής, της Αμερικής που δύει!

Στην έλλειψη μνήμης ποντάρουν οι Αμερικανο/Ευρωπαίοι της Παρακμής. Να Λησμονήσουν οι λαοί των παλαιών αποικιών τα αίσχη των Αποικιοκρατών με τα εκατομμύρια νεκρούς – 100 εκατομμύρια Ινδοί εξοντωθήκαν μόνο στην περίοδο 1820 έως 1920 από τους Βρετανούς, δύο με τρία εκατομμύρια Κογκολέζοι από τους Βέλγους Αποικιοκράτες και αναρίθμητοι άλλοι νεκροί όπως π.χ. τα μαζικά εγκλήματα των Αμερικάνων στο Βιετνάμ, στην Κορέα, στην Χιλή, στη Γρανάδα, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία κλπ. Στη θέση των εγκληματιών Ευρωπαίων και Αμερικάνων μπαίνουν τα «φρέσκα πρόσωπα» του Netflix ή του Hollywood για να «αναμορφώσουν» και «διαπλάσουν» κατάλληλα  τους εγκεφαλικούς νευρώνες των λαών και ειδικότερα της Νεολαίας που είναι παντελώς ανιστόρητη, αγεωγράφητη και πολιτικά αδιαμόρφωτη.

Εάν ζήλεψες τους συμμάχους σου στη «Σωστή πλευρά της Ιστορίας» δηλαδή τους εκφυλισμένους Αμερικανο/Ευρωπαίους τότε φρέσκαρε την μνήμη σου πριν ψηφίσεις γιατί οι επιλογές σου μπορεί να είναι καταστρεπτικές και σίγουρα δεν φταίμε οι υπόλοιποι από τις «επιπολαιότητες μνήμης» που σε διακατέχουν. Την «Σωστή πλευρά της Ιστορίας» και την ίδια την Ιστορία δεν προλαβαίνεις να την μελετήσεις, τουλάχιστον μπορείς να βρίσκεσαι στην «Σωστή πλευρά της Λογικής» ;

πηγή

30/4/23 1:39 μ.μ.


ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !