ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Δυο διακεκριμμένοι καρδιολόγοι εξηγούν : Για αυτό τα εμβόλια βλάπτουν την καρδιά και όχι μόνο, video

newspull
0

newspull Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μας!!
VIEWS: visitor counter
Οι καρδιολόγοι Δρ. Ο Peter McCullough και ο Dr. Ο Aseem Malhotra λέει ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 έχουν κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στο κοινό. Ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών υπέστη βλάβη από τα εμβόλια mRNA, ισχυρίζονται συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος καρδιακών βλαβών.

Σύμφωνα με τους καρδιολόγους, τα εμβόλια mRNA φαίνεται να προκαλούν αθροιστική βλάβη, ιδιαίτερα στην καρδιά.

Πάντως, οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

“Σύμφωνα με τα δεδομένα του CDC, αυτό είναι το πιο τοξικό εμβόλιο που έχουμε δει ποτέ στην κλινική ιατρική”, δήλωσε ο McCullough σε πρόσφατη διπλή συνέντευξη με τον Malhotra για το πρόγραμμα American Thought Leaders του EpochTV.

Ο McCullough, ένας από τους πιο έγκριτους καρδιολόγους στην Αμερική και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της The Wellness Company, είπε ότι πιστεύει ότι το 8 τοις εκατό που ήρθε στο νοσοκομείο πιθανότατα είχε COVID-19 πριν εμβολιαστεί.

«Πιστεύω ότι όλες οι καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν επιδεινωθεί από το εμβόλιο και ότι ό,τι μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά έχει πάει στραβά με αυτό το εμβόλιο mRNA», πρόσθεσε ο Malhotra, ο οποίος έχει γράψει εκτενώς για την αναστροφή της καρδιακής νόσου μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής.

«Το μέρος του ιού που βλάπτει την καρδιά ονομάζεται πρωτεΐνη ακίδας», είπε ο McCullough.

Η μυοκαρδίτιδα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς που προκαλούνται όταν ο ασθενής λαμβάνει υψηλή δόση πρωτεΐνης ακίδας με το εμβόλιο, λένε οι γιατροί, επομένως ο ισχυρισμός της συμβατικής ιατρικής ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι μεγαλύτερος χωρίς το εμβόλιο είναι ψευδής, διατείνονται.

«Υπάρχει κίνδυνος συμβατικών καρδιαγγειακών επεισοδίων από αυτό το σημαντικό φλεγμονώδες συμβάν που το σώμα βιώνει με αναπνευστική νόσο COVID, αλλά υπάρχει χαμηλός, αμελητέος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας με COVID, η αναπνευστική λοίμωξη, πιθανώς επειδή το σώμα δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την μαζική έκθεση σε εκτίθεται σε πρωτεΐνη ακίδας, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια», είπε ο McCullough.

Επίσης, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας ότι η ήπια μόλυνση με COVID-19 ή την παραλλαγή όμικρον οδηγεί σε αιφνίδιο θάνατο, είπε ο Malhotra.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να αποσπώνται από αυτήν την ψευδή αφήγηση ότι ο ήπιος COVID θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια αύξηση στις καρδιακές ανακοπές», είπε ο Malhotra.

Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από μόλυνση από τον COVID-19 είναι υψηλότερος από ό,τι από το εμβόλιο, καθώς τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει περισσότερους τραυματισμούς και θανάτους, λένε οι γιατροί. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς άλλα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων κατά της ευλογιάς, είναι επίσης γνωστό ότι προκαλούν μυοκαρδίτιδα, είπε ο McCullough.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, πολλοί γιατροί, συμπεριλαμβανομένων καρδιολόγων, εξακολουθούν να αγνοούν τα δεδομένα που δείχνουν ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να προκαλέσει καρδιακές αρρυθμίες, κολπική μαρμαρυγή, έμφραγμα, μυοκαρδίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια. Ο Malhotra τόνισε πως κατάφερε να διαγνώσει σωστά και να θεραπεύσει τους κατεστραμμένους από το εμβόλιο ασθενείς του.

Ο Malhotra πιστεύει ότι η κοινότητα θα είχε ζημιωθεί λιγότερο εάν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τα εμβόλια mRNA.

«Αυτά τα εμβόλια είχαν εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και την υγεία και φυσικά οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά έχει επίσης υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στην ιατρική», είπε.

Ένα γραφικό που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του EpochTV με τους καρδιολόγους Dr. Aseem Malhotra και ο Dr. Ο Peter McCullough δείχνει ότι περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA συσχετίζονται με πιο σοβαρά συμπτώματα. 

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ

 «Αυτό που είναι πιο εγκληματικό είναι να ζητάμε από άτομα με φυσική ανοσία να εμβολιαστούν», είπε ο Malhotra, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι η πιθανότητα σοβαρών παρενεργειών από το εμβόλιο είναι τρεις φορές υψηλότερη από αυτή των ανθρώπων που έχουν ήδη προσβληθεί από τον COVID-19.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι η έγκαιρη θεραπεία του COVID-19 μπορεί να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία, και πολλοί ασθενείς με COVID-19 θα έπρεπε να το έχουν χρησιμοποιήσει αντί για εμβολιασμό, είπε ο McCullough.

Στις αρχές της πανδημίας, όταν ο FDA και οι φαρμακευτικές εταιρείες κατέγραφαν άτομα για τις μελέτες, απέκλεισαν οποιονδήποτε είχε ήδη μολυνθεί από τον COVID-19, καθώς και γυναίκες που είτε ήταν έγκυοι είτε θα μπορούσαν να μείνουν έγκυοι, είπε ο McCullough.

“Εάν έχουμε κριτήρια αποκλεισμού σε κλινικές δοκιμές, πρέπει να αιτιολογούνται και η λογική του αποκλεισμού ήταν ότι δεν είχαν καμία πιθανότητα οφέλους και ότι είχαν την δυνατότητα να προκαλέσουν βλάβη”, στην περίπτωση ατόμων με φυσική ανοσία και νέων γυναικών.

Αυτός είναι ο «χρυσός κανόνας της ιατρικής», που λέει ότι τα άτομα που αποκλείονται από τις αρχικές τυχαιοποιημένες δοκιμές δεν κάνουν ποτέ το εμβόλιο αμέσως. Στην περίπτωση του εμβολίου mRNA, ωστόσο, αυτός ο κανόνας παραβιάστηκε, είπε ο McCullough.

«Πρόκειται για παραβιάσεις του επιστημονικού πρωτοκόλλου και της ιατρικής δεοντολογίας. Έχουν ξεφύγει εντελώς», είπε.

(…)

Το εμβόλιο θα έπρεπε να είχε προσφερθεί μόνο σε μια μικροσκοπική ομάδα υψηλού κινδύνου, είπε ο McCullough, προσθέτοντας ότι η εστίαση στον εμβολιασμό των παιδιών και των μικρών παιδιών είναι δυσανάλογη με τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας.

Αντίθετα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολάρια για την προώθηση και τη διανομή των εμβολίων, συνεργαζόμενη με το ιατρικό κατεστημένο, τα μέσα ενημέρωσης και την λαϊκή κουλτούρα για να ενθαρρύνει τον μαζικό εμβολιασμό.

«Αυτοί οι τραυματισμοί και τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν μέχρι να σταματήσουν οι εμβολιασμοί», είπε ο McCullough. «Χρειαζόμαστε αυτήν την άμεση ανατροπή και πρέπει να καταλάβουμε ότι τα ίδια τα εμβόλια έχουν δημιουργήσει μια κρίση δημόσιας υγείας».

Τα εμβόλια έχουν αθροιστική δράση, με αποτέλεσμα τόσο άμεση όσο και μακροπρόθεσμη βλάβη στους ασθενείς, όπως: Β. Καρδιακή φλεγμονή, νευρολογικές διαταραχές, διαταραχές του ανοσοποιητικού και θρόμβοι αίματος, λέει ο McCullough.

Όσο περισσότερες δόσεις, τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση ενός ατόμου, είπαν οι γιατροί.

Η βιομηχανία εμβολίων πρέπει να αποζημιώσει τα θύματα των εμβολίων, όπως η καπνοβιομηχανία έπρεπε να αποζημιώσει για την ζημιά που προκαλείται από τα προϊόντα της, είπε ο McCullough, και ότι τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθούν τα θύματα εμβολίων.

«Δεν θέλουμε να τρομάξουμε πολύ τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να τους πούμε να πουν όχι, έστω και τώρα», είπε ο Malhotra. «Είναι ένας κίνδυνος χωρίς κανένα όφελος».




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(KANTE ΚΛΙΚ)

Tο NEWSPULL.GR είναι blog ΦΙΜΩΜΕΝΟ απο το facebook.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !