Μάνδρα Αττικής : Kατασκευή μνημείου στη μνήμη των θυμάτων της πλημμύρας 15/11/17 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Μάνδρα Αττικής : Kατασκευή μνημείου στη μνήμη των θυμάτων της πλημμύρας 15/11/17 newspull : Πρόκειται να κατασκευαστεί μνημείο για τα θύματα της πλημμύρας 15-11-17 στη Μάνδρα Αττικής.Σωστή η πρωτοβουλία απο τον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας  ,να τονίσουμε όμως ότι η πολιτεία και ο Δήμος θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των οικογενειών που έχασαν ανθρώπους στη μεγάλη αυτή καταστροφή.Επίσης το newspull προτείνει και επικροτεί  επίσημη ονοματοδοσία του νέου τμήματος δρόμου της Μάνδρας(περιφερειακός δρόμος-ΠΕΟΑΘ) ως ''ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ'' 


Το τμήμα της ΠΕΟΑΘ που προτείνουμε να ονομαστεί ''Οδός Αθανάτων''

ονομασία που ουσιαστικά ''έδωσε'' ο Δήμαρχος Χ.Στάθης στα εγκαίνια του δρόμου(26-10-20) .. Τότε είχε δηλώσει : «Σήμερα εγκαινιάζουμε τα αυτονόητα και κάποιοι από ψηλά χαμογελούν. Από σήμερα η Π.Ε.Ο.ΑΘ.Θ, στη συνείδηση όλων μας, είναι ο δρόμος των Αθανάτων».

---

Εγκρίνουμε την δαπάνη και διαθέτουμε πίστωση ύψους € ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ EURO ( 24.800,00 ) για την
πληρωμή της δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων με ΚΑΕ 30.7135.0015 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους
2021 για την Προμήθεια γλυπτού για την κατασκευή μνημείου στη μνήμη των θυμάτων της πλημμύρας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΛΥΠΤΟΥ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗς ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ 15/11/2017
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΣΤΑΘΗΣ

H πράξη αναρτήθηκε ήδη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δείτε εδώ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ BLOG ''ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ'' ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here