Απορία : Όλοι αυτοί που θα εμβολιαστούν με το κλασικό εμβόλιο κατα της γρίππης αλλά επιλέγουν να μην εμβολιαστούν με τα ''covid-εμβόλια'' είναι αντιεμβολιαστές ; - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Απορία : Όλοι αυτοί που θα εμβολιαστούν με το κλασικό εμβόλιο κατα της γρίππης αλλά επιλέγουν να μην εμβολιαστούν με τα ''covid-εμβόλια'' είναι αντιεμβολιαστές ;
newspull : Ήταν μια απορία που θέλαμε να διατυπώσουμε αλλά θα έπρεπε να γίνει στον κατάλληλο χρόνο.Όπως σχεδόν κάθε χρόνο ήρθε η εποχή για τον εμβολιασμό με το αντιγριπικό εμβόλιο.Πιθανότατα πολλά άτομα που αντιδρούν στην νέα γενιά ''εμβολίων'' (κυρίως σε αυτά με τεχνολογία mRNA) θα σπεύσουν να κάνουν κανονικά  το κλασικό εμβόλιο κατα της γρίππης(ανάμεσά τους και ο γράφων) ,έστω και εαν αυτό παρέχει τελικά μια μικρή προστασία ή μειώνει κάπως τα συμπτώματα κατά της γρίππης.Όλοι λοιπόν αυτοί που αντιδρούν σε αυτή την νέα τεχνολογία ''εμβολίων'' αλλά όλα τα άλλα κλασικά εμβόλια τα κάνουν κανονικά  σύμφωνα με τις επιλογές αλλά και τις ανάγκες τους πως θα πρέπει να χαρακτηρίζονται πλέον ; ως αντιεμβολιαστές ; Οι κορυφαίοι επιστήμονες που διαφωνούν με τα ''covid-εμβόλια'' ανάμεσά τους και ο κορυφαίος ιολόγος βραβευμένος με νόμπελ ιατρικής Luc Montagnier και αυτοί θα συνεχίσουν να χαρακτηρίζονται ως ''αντιεμβολιαστές'' ; Πόσο μικρό μυαλό θα πρέπει να έχει κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει το ''παιχνίδι'' με τις έννοιες .....

30-9-21
Στα ράφια των φαρμακείων βρίσκονται τα αντιγριπικά εμβόλια και σήμερα ξεκινά η συνταγογράφηση. Έχουν ήδη παραληφθεί 1,7 εκατ. δόσεις αντιγριπικού εμβολίου, ενώ ο φετινός στόχος είναι τα 4,2 εκατ. εμβόλια

Η διάθεση των αντιγριπικών εμβολίων θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονική συνταγή εκτός κάποιων ειδικών περιπτώσεων όπου θα γίνεται χειρόγραφη συνταγογράφηση και αυτές είναι:

Ασφαλισμένοι φορέων που δεν έχουν ενταχθεί στο σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
 Πολίτες (τουρίστες) από χώρες εκτός Ευρωπαϊκές Ένωσης καθώς και οι Ευρωπαίοι πολίτες που δεν κατέχουν ΕΚΑΑ (Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας).
Μετανάστες, που για διάφορους λόγους δεν έχουν αποκτήσει ΑΜΚΑ ή Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ).
Οδηγίες χρήσης του εμβολίου
Το αντιγριπικό εμβόλιο πρέπει να χορηγείται έγκαιρα και πριν την έναρξη της συνήθους περιόδου εμφάνισης της έξαρσης των κρουσμάτων γρίπης, δεδομένου ότι απαιτούνται περίπου 2 εβδομάδες για την επίτευξη ανοσολογικής απάντησης.

Κατά προτίμηση ο εμβολιασμός θα πρέπει να ολοκληρώνεται τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες προ της ενάρξεως του ετήσιου επιδημικού κύματος της γρίπης στην Ελλάδα (δηλαδή μέσα - μέχρι τέλος Νοεμβρίου). Επιπρόσθετα, ο εμβολιασμός συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της εποχικής γρίπης για άτομα για τα οποία ενδείκνυται ο εμβολιασμός και δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν εγκαίρως.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here