ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Όταν μειώθηκαν οι πωλήσεις εμβολίων «ανακάλυψαν» τα φάρμακα για Covid 19

newspull
0Οι φαρμακευτικές εταιρίες πολύ έγκαιρα επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τα φάρμακα προφανώς για να προωθήσουν τα εμβόλια

Είναι εντυπωσιακό, μπορεί να φαντάζει σενάριο συνωμοσίας αλλά δεν είναι, όταν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, διαπίστωσαν κόπωση στο παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού, όταν άρχιζαν να βλέπουν ότι οι πωλήσεις εμβολίων θα αρχίσουν να μειώνονται… ξαφνικά… βλέπουμε ανακοινώσεις ότι, διεξάγονται έρευνες για αντιικά φάρμακα για τον covid 19… ενώ κάποιες ανακοίνωσαν ότι έχουν παρασκευάσει φάρμακα κατά του κορωνοιού.
Είναι εύλογο λοιπόν το συμπέρασμα, ότι τα εμβόλια και ακολούθως τα φάρμακα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα καλό σχέδιο για το πώς θα βγάλουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες περισσότερα.
Σε μια ανάλυση του το TheDesertReview.com επιχειρεί να προσεγγίσει το ζήτημα αυτό.

«Η μετοχή της Merck αυξήθηκε 10% πρόσφατα, αφού ανακοίνωσε ότι ένα φάρμακο που βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου σε ασθενείς με COVID-19.
Το φάρμακο μείωσε τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου κατά περίπου 50%» ανέφερε η Merck και ο συνεργάτης της, Ridgeback Biotherapeutics.
«Αυτό είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή παιχνιδιού ανέφερε ο πρώην Επίτροπος του FDA της Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων, Scott Gottlieb στο CNBC σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας.
Εν τω μεταξύ, οι μετοχές των φαρμακευτικών εταιρών που παρασκευάζουν εμβόλια κατά του covid 19 της Pfizer και Moderna κατέγραψαν πτώση…..
Ο Dr. Scott Gottlieb ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer, πληρώνεται ακριβά για να παρευρίσκεται σε μερικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ετησίως, αλλά από την άλλη, δεν πρέπει να επαινεί το αντιικό φάρμακο που βλάπτει την πορεία του εμβολίου της Pfizer.

Το 2020, ο Gottlieb πληρώθηκε 338.587 δολάρια από την Pfizer . Το 2020 κέρδισε επίσης 525.850 δολάρια από την Illumina.
Ως πρώην επικεφαλής του FDA, ο Gottlieb έχει ισχυρό ρόλο και ο λόγος του μετράει…

Φάρμακο και από την Pfizer

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι σύντομα και η Pfizer, θα ξεκινήσει την διάθεση αντιικού φαρμάκου, το οποίο θα αναπληρώσει κάθε πτώση από τις πωλήσεις εμβολίων.
«Η Pfizer δοκιμάζει αν το φάρμακο της με την κωδική ονομασία PF-07321332 μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση σε άτομα που εκτίθενται στον ιό ή να ωφελήσει ασθενείς που δεν έχουν νοσηλευτεί με COVID-19»

Η Roche και η Atea επίσης ετοιμάζουν τα δικά τους αντιιικά φάρμακα και σύντομα όλες οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες ή Big Pharma θα προωθήσουν τα δικά τους φάρμακα κατά του covid 19.

Οι φαρμακευτικές εταιρίες τα έχουν όλα χρονομετρήσει τέλεια….

Οι φαρμακευτικές εταιρίες πολύ έγκαιρα επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τα φάρμακα προφανώς για να προωθήσουν τα εμβόλια.
Όταν οι πωλήσεις εμβολίων άρχισαν να μειώνονται ή οι φαρμακευτικές εταιρίες είδαν ότι το μέγιστο των πωλήσεων αρχίζει να μειώνεται… τότε εμφάνισαν τα φάρμακα.
Πρόκειται για μια προσβλητική και ανήθικη πράξη, προώθησαν τα εμβόλια για να κερδίσουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες και όταν είδαν ότι ο εμβολιασμός αρχίζει να χωλαίνει και επήλθε κορεσμός… τότε εμφάνισαν τα φάρμακα για να συντηρήσουν τα έσοδα τους και όλα αυτά τα παιχνίδια εις βάρος της δημόσιας υγείας…
Ταυτόχρονα έγκαιρα υποτίμησαν, υποβάθμισαν και χλεύασαν υπάρχοντα φάρμακα για να μην βλάψουν την εμβολιαστική προσπάθεια.
Φάρμακα όπως το HCQ ή η Ivermectin, τα απαξίωσαν σκόπιμα.
Αρχικά έβγαλαν τα εμβόλια, φροντίζοντας να μην μπερδέψουν τους πολίτες με αντιικά φάρμακα καθώς τότε το φάρμακο θα ανταγωνιζόταν το εμβόλιο….

Το Molnupiravir της Merck και η Ιβερμεκτίνη

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Molnupiravir της Merck εμφανίστηκε καθυστερημένα και έχοντας προηγηθεί αναλήθειες.

Ακριβώς όπως ο Απόστολος Πέτρος απέρριπτε τον Χριστό τρεις φορές η φαρμακευτική εταιρία Merck θα αποδυνάμωνε σκόπιμα την Ιβερμεκτίνη προτού λάβουν μεγάλη επιχορήγηση από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021, η Merck, η εταιρεία πίσω από το μνημειώδες πρόγραμμα Mectizan, είπε τρία ψέματα για την Ivermectin.

Ψέμα 1: Καμία επιστημονική βάση για πιθανό θεραπευτικό αποτέλεσμα κατά του COVID-19 από προκλινικές μελέτες.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166354220302011

Ψέμα 2: Δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για κλινική δραστηριότητα ή κλινική αποτελεσματικότητα σε ασθενείς με νόσο COVID-19.
https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-Alliance-Response-to-the-NIH-Guideline-Committee-Recommendation-on-Ivermectin-use-in-COVID19-2021- 01-18.pdf

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/12/One-Page-Summary-of-the-Clinical-Trials-Evidence-for-Ivermectin-in-COVID-19.pdf

Ψέμα 3: Είναι ανησυχητική η έλλειψη δεδομένων ασφάλειας στις περισσότερες μελέτες.

https://committees.parliament.uk/writtenevidence/36858/pdf/

Ωστόσο, η προκλινική μελέτη Monash διέψευσε την Merck καθώς διαπιστώθηκε μαζική μείωση του ιικού φορτίου κατά 99,98% με μία μόνο θεραπεία με ιβερμεκτίνη στην κυτταρική καλλιέργεια.

Η δεύτερη αναλήθεια της Merck διαψεύδεται από την FLCCC που εκδόθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2021, η οποία αναφέρει σημαντικά στοιχεία για την κλινική δραστηριότητα και την αποτελεσματικότητα της Ivermectin έναντι του COVID-19 σε κλινικές συνθήκες:

Μεγάλες μειώσεις στα ποσοστά θνησιμότητας.
Μικρότερη διάρκεια παραμονής στο νοσοκομείο.
Μεγάλες μειώσεις στο ποσοστό μολυσματικότητας τόσο σε μελέτες προφύλαξης πριν όσο και μετά την έκθεση.
Ταχύτεροι χρόνοι για κλινική ανάρρωση.
Ταχύτεροι χρόνοι για την πλήρη ανάρρωση από τον ιό.
Η Ιβερμεκτίνη έχει χορηγηθεί έως σήμερα σε 3,7 δισεκ. δόσεις

Η 3η αναλήθεια της Merck σχετικά με την «έλλειψη δεδομένων ασφαλείας» έρχεται σε αντίθεση με τα δημοσιευμένα δεδομένα ασφάλειας του ΠΟΥ.
Μέχρι τώρα έχουν δοθεί 3,7 δισεκατομμύρια δόσεις ιβερμεκτίνης σε διάστημα 40 ετών, η ιβερμεκτίνη έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ασφαλής.
Επιπλέον, περισσότερο από οποιονδήποτε, η Merck είναι σε θέση να γνωρίζει το πραγματικό προφίλ ασφάλειας της Ivermectin καθώς παρείχαν αυτά τα δισεκατομμύρια δόσεις για το πρόγραμμα δωρεάς Mectizan.

Γιατί είπε ψέματα η Merck;

Το ψέμα ήταν απαραίτητο, η Merck έπρεπε να πει ψέματα και η ανταμοιβή ήρθε στις 9 Ιουνίου 2021, όταν η αμερικανική κυβέρνηση συμφώνησε να πληρώσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για 1,7 εκατομμύρια δόσεις του νέου αντιικού φαρμάκου το Molnupiravir της…Merck.
Παραδόξως δόθηκαν 1,2 δισεκ. στην Merck για ένα φάρμακο που οι κλινικές δοκιμές δεν είχαν δείξει αποτελεσματικότητα ή ασφάλεια.
Οι αμερικανοί πλήρωσαν την Merck για να υποβαθμίσει την Ivermectin και να προωθήσει το δικό της φάρμακο.
Έτσι, τελικά, ο Scott Gottlieb ο πρώην επικεφαλής του FDA δεν έθεσε σε κίνδυνο την ουσία της Pfizer.
Ακριβώς όπως η Moderna ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε το εμβόλιο, η Merck είναι η πρώτη που παράγει το πρώτο αντιικό φάρμακο για τον covid 19.. και η Pfizer επίσης πρώτη στην 3η δόση εμβολίων.
Θα εναλλάσσονται οι εταιρίες στις πρωτιές καθώς υπάρχει μεγάλο κέρδος εκεί έξω καθώς τα πειραματόζωα είναι 7 δισεκ. στον πλανήτη.

Μέθοδοι Γκέμπελς

Η στρατηγική της Merck είναι μια παλιά συνταγή.
Κατηγορήστε την άλλη πλευρά για τις δικές σας ευθύνες.
Αυτή η στρατηγική έχει αποδοθεί στον Καρλ Μαρξ, τον Βλαντιμίρ Λένιν και τον Γιόζεφ Γκέμπελς, τον υπουργό προπαγάνδας του Hitler.
Ανεξάρτητα από την προέλευση η τακτική προπαγάνδας έχει αποδειχθεί άκρως αποτελεσματική σε όλη τη σύγχρονη ιστορία και ο Merck πόνταρε σε αυτό για να πουλήσει το Molnupirivar.
Όμως στην περίπτωση της Ivermectin, υποστήριξαν ψευδώς ότι ήταν αναποτελεσματικό φάρμακο και μη ασφαλές, ενώ το δικό τους το Molnupirivar δεν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει, υπάρχει μια ανησυχητική έλλειψη δεδομένων ασφαλείας σχετικά με το Molnupirivar.
Πράγματι, δεν διαθέτει δεκαετίες δεδομένων ασφάλειας όπως η Ιβερμεκτίνη.
Τα ελάχιστα δεδομένα ασφάλειας αφορούν την έλλειψη κλινικών δοκιμών Φάσης ΙΙ και Φάσης ΙΙΙ, οι οποίες συνολικά αφορούν μερικές χιλιάδες ασθενείς.
Ενώ τα δεδομένα ασφάλειας της Ivermectin με πάνω από 40 χρόνια θεραπείας σε πάνω από 3,7 δισεκατομμύρια δόσεις είναι πραγματικά στοιχεία, τα δεδομένα ασφαλείας του Molnupiravir είναι ελάχιστα και υποτυπώδη.
Εν ολίγοις, τα δεδομένα ασφάλειας του Molnupiravir είναι ανησυχητικά λόγω της απουσίας στοιχείων.

Υπάρχουν ανησυχίες για το Molnupiravir

Προκαλεί προβληματισμό μια νέα μελέτη που δείχνει ότι το φάρμακο της Merck το Molnupiravir, μπορεί να προκαλεί μεταλλάξεις.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Biological Chemistry , τονίζεται ότι:
«Η μεταλλαξιογόνος επίδραση του NHC έχει αποδειχθεί σε καλλιέργειες ζωικών κυττάρων, προκαλώντας ανησυχίες για τον πιθανό κίνδυνο ογκογένεσης που προκαλείται από το molnupiravir και την εμφάνιση επιβλαβών μεταλλάξεων».

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό θα ήταν αρκετό για τους περισσότερους ασθενείς να μην χρησιμοποιήσουν το molnupiravir. Με όλο τον σεβασμό προς τον Dr Gottlieb, εάν η επιλογή ήταν μεταξύ ενός φαρμάκου με προφίλ αριστείας ασφάλειας 40 ετών έναντι ενός νέου πειραματικού που θα μπορούσε να προκαλέσει μεταλλάξεις στα κύτταρα ποιο θα προτιμούσατε;

Μια ομάδα ερευνητών στο κέντρο καρκίνου Lineberger που σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill ανέφεραν τα εξής «η ανησυχία θα ήταν ότι οι μεταλλάξεις στο DNA του ξενιστή θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάπτυξη καρκίνου ή να προκαλέσουν γενετικές ανωμαλίες είτε σε αναπτυσσόμενο έμβρυο μέσω ενσωμάτωσης σε πρόδρομα κύτταρα σπέρματος».

Όσον αφορά την ουσιαστική κλινική δραστηριότητα ή αποτελεσματικότητα σε ασθενείς με COVID-19, υπάρχουν επίσης ανησυχίες για το φάρμακο Molnupiravir της Merck.
Οι δοκιμές στο νοσοκομείο σταμάτησαν νωρίς.
Πού είναι τα δεδομένα για τους νοσηλευόμενους ασθενείς;
Πού είναι τα δεδομένα για ασθενείς σε διασωλήνωση;
Πού είναι τα στοιχεία για προφύλαξη πριν από την έκθεση;

Οι περιορισμένες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν υποδηλώνουν μόνο συσχέτιση μεταξύ της χρήσης του Molnupiravir και του χαμηλότερου ποσοστού νοσηλείας και λιγότερων θανάτων βάσει ενός μικρού αριθμού ασθενών.
Λείπουν όμως τα στοιχεία για την ασφάλεια, την πρόληψη των ασθενειών και τη θεραπεία των όψιμων ασθενειών.
Σε αυτό το σκέλος τα στοιχεία για την ιβερμεκτίνη είναι συντριπτικά.

Ωστόσο, οι αποδείξεις αποτελεσματικότητας για το Molnupiravir είναι στην καλύτερη περίπτωση πρόχειρες.
Επιπλέον, σχετικά με τη χρήση του Molnupiravir σε ήπια και μέτρια ασθένεια, έχουμε μια μελέτη – μόνο εν μέρει ολοκληρωμένη – που δείχνει 7,3% ποσοστό θανάτου ή νοσηλεία σε ομάδα φαρμάκων έναντι 14,1% εκείνων που έλαβαν εικονικό φάρμακο.
Το γεγονός ότι οι θάνατοι συνδυάστηκαν με νοσηλεία δεν σημαίνει ότι πέθαναν 48% λιγότεροι στην ομάδα θεραπείας.
Αυτό σημαίνει ότι το άθροισμα των θανάτων και των νοσηλειών ήταν 48% χαμηλότερο στην ομάδα θεραπείας.
Επιπλέον, η μελέτη αφορούσε μόνο 775 ασθενείς.
Αυτό είναι πολύ λίγα άτομα στα οποία μπορεί να βασιστεί ένα φάρμακο και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η πανδημία του Covid 19.
Δεν είναι αυτό που μας είπαν σχετικά με την Ιβερμεκτίνη;
Άλλωστε, τώρα έχουμε πάνω από 32 τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές της ιβερμεκτίνης στον COVID, αντανακλώντας μια βελτίωση 58% στις ομάδες της ιβερμεκτίνης σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.
Έτσι, έχουμε συνολικά 65 κλινικές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν 655 επιστήμονες και 47.717 ασθενείς.
Μας έχουν πει ότι αυτά είναι ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία από τους 655 επιστήμονες…. οπότε τα δεδομένα της Merck σε μόνο 775 ασθενείς δεν μπορούν να θεωρηθούν αρκετά αν χρησιμοποιούμε το ίδιο πρότυπο αξιολόγησης ενός φαρμάκου.

Με την ιβερμεκτίνη, βλέπουμε κατά μέσο όρο βελτίωση 86% σε 14 μελέτες προφύλαξης, βελτίωση 66% σε 29 δοκιμές πρώιμης θεραπείας, βελτίωση 40% σε 22 δοκιμές καθυστερημένης θεραπείας, 57% βελτίωση σε 26 δοκιμές θνησιμότητας.
Αυτά τα δεδομένα έχουν λάβει υπόψη έως την 1η Οκτωβρίου 2021.

Έτσι, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι το Molnupiravir μειώνει αποτελεσματικά τη νοσηλεία και τους θανάτους κατά 48%, ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το ποσοστό όταν κοιτάμε μόνο τον θάνατο.
Η μείωση των θανάτων με Ivermectin σε ήπια έως μέτρια ασθένεια με COVID-19 ξεπερνά αυτόν τον αριθμό.

Αν υποθέσουμε ότι περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν τη μικρότερη επίδραση του Molnupiravir στη μείωση της θνησιμότητας σε ήπιες έως μέτριες ασθένειες, προκύπτουν ακόμα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά του.
Ωστόσο, το εξαιρετικό μακροπρόθεσμο προφίλ ασφάλειας της Ivermectin είναι σταθερό και αυτό από μόνο του θα οδηγήσει πολλούς να επιλέξουν την Ivermectin αντί του Molnupirivar, ειδικά όταν λαμβάνουν υπόψη τις πιθανότητες μετάλλαξης και τοξικότητας γονιδίων.

Φάρμακο 700 ευρώ

Η τιμή των περίπου 700 δολαρίων ανά θεραπεία που περιλαμβάνει δέκα χάπια, το καθιστά πολύ πιο ακριβό από την ιβερμεκτίνη, κάτι που θα ήταν καλό αν ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό.
Αλλά δεν είναι, είναι λιγότερο αποτελεσματικό και είναι δυνητικά πολύ πιο επικίνδυνο.
Ίσως η πιο δυσάρεστη εξέλιξη είναι ότι το φάρμακο αναπτύχθηκε μέσω δόλου και προπαγάνδας καθώς η Merck υποβάθμισε την Ivermectin.

Τους τελευταίους 18 μήνες, οι πολίτες του κόσμου τρέφονται από μια σταθερή δίαιτα προπαγάνδας από τη Big Pharma και τους μεγάλους θεσμικούς φορείς FDA – EMA με τη βοήθεια και την υποστήριξη των συνεργών κυβερνήσεων, των μέσων ενημέρωσης και της Big Tech των μεγάλων εταιριών νέας τεχνολογίας.
Αυτοί οι διεφθαρμένοι φαίνεται ότι παρασύρονται από την επιθυμία για χρήματα, εξουσία και έλεγχο.
Οι περισσότεροι πολίτες είτε είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο πείραμα είτε αισθάνονται αδύναμοι να αντιταχθούν.
Οι περισσότεροι γιατροί που ανήκουν στην οργανωμένη ιατρική δεν τολμούν να μιλήσουν από φόβο για τις συνέπειες.
Τα NIH τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας ιατρικής έρευνας μέσω της στρατηγικής χρήσης του ετήσιου προϋπολογισμού τους σχεδόν 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ως αποτέλεσμα, μπορεί να επηρεάσουν τις περισσότερες ιατρικές μονάδες και εταιρείες, ιατρικά περιοδικά, τις περισσότερες έρευνες, και έτσι μπορεί και ελέγχει τον τρόπο ανάλυσης των δεδομένων.
Τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει ακόμη και δόλιες μελέτες για να δυσφημίσουν ορισμένα φάρμακα.
Από την EMA έως την FDA στο New England Journal, στο Lancet, το NIH τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ ελέγχουν την ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία.
Να ληφθεί υπόψη ότι ο προϋπολογισμός του ΠΟΥ είναι περίπου 10% των NIH στα 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια.
Το ίδρυμα Gates συνεισφέρει περίπου το 10% του προϋπολογισμού του ΠΟΥ.
Έτσι, τόσο ο Dr Anthony Fauci, διευθυντής του NIAID – ένας βραχίονας των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, όσο και ο Bill Gates, υποστηρικτής των εμβολίων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.

Βιώνουμε τον επιστημονικό και ιατρικό ολοκληρωτισμό

Ο σημερινός ολοκληρωτισμός του κόσμου μας δεν αναγνωρίζεται από τους περισσότερους επειδή είναι διαφορετικός από αυτόν της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο είναι θανατηφόρος.
«Μια ιδεολογία (που) προσπαθεί να εκτοπίσει όλες τις προηγούμενες παραδόσεις και θεσμούς με στόχο να θέσει υπό έλεγχο όλες τις πτυχές της κοινωνίας αυτής της ιδεολογίας … Ένα ολοκληρωτικό κράτος είναι αυτό που φιλοδοξεί τον καθορισμό και τον έλεγχο της πραγματικότητας».
Ο ολοκληρωτισμός έχει το πρόσχημα της «βοήθειας και θεραπείας των άλλων».
Ζούμε σε μια ολοκληρωτική «θεραπευτική κουλτούρα».
Όσοι δεν συμμορφώνονται χαρακτηρίζονται ως «εχθρός (του κράτους)».
«Καλύπτει το μίσος του για τους διαφωνούντες από την ουτοπική ιδεολογία του να βοηθά και να θεραπεύει …
Στη θεραπευτική κουλτούρα, που έχει παντού θριαμβεύσει, η μεγάλη αμαρτία είναι να εμποδίζουμε την ελευθερία των άλλων να βρουν την ευτυχία όπως επιθυμούν».
Το αντίδοτο στον ολοκληρωτισμό ήταν πάντα η αποκάλυψη της αλήθειας και στη συνέχεια η ζωή στην αλήθεια.
Όπως το κακό μισεί το φως, έτσι και το ψέμα μισεί την αλήθεια.

Ποιος θα κερδίσει;

«Το ερώτημα είναι ποιος θα κερδίσει: ο φόβος ή το θάρρος;» «Στην αρχή, ήταν κυρίως θέμα φόβου.
Αλλά μόλις αρχίσατε να βιώνετε την ελευθερία – και την αισθανθήκατε, αισθανθήκατε την ελευθερία μέσα από αυτά που κάνατε – το θάρρος σας αυξήθηκε.
Όλα αυτά τα ζήσαμε μαζί.
Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον να αυξήσει σταδιακά το κουράγιο να κάνει μεγαλύτερα πράγματα, όπως να αντιδράσουμε στον ολοκληρωτισμό».
Ο φόβος τώρα μειώνεται ενώ το θάρρος αυξάνεται.
Οι γιατροί οργανώνουν ομάδες αντίστασης.
Ενώ πριν από έξι μήνες, λίγοι ασθενείς είχαν ακούσει για την Ιβερμεκτίνη, σήμερα οι περισσότεροι το γνωρίζουν και πολλοί το λαμβάνουν.
Υπάρχει ένας λόγος που τόσοι πολλοί επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης μιλούν ενάντια στα lockdowns.
Για παράδειγμα, εάν οι πιλότοι των αεροπορικών εταιρειών, ειδικοί στον τομέα τους, αρνούνταν να πετάξουν με ένα συγκεκριμένο μοντέλο 747, ένας μέσος άνθρωπος θα ήθελε να μάθει γιατί ή θα πετούσε τυφλά me αυτό το αεροπλάνο – επειδή η FAA δήλωσε ότι είναι ασφαλές;
Βοηθήστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Πηγή: bankingnews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


8/10/21 10:46 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !