Αθλητικές εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ θέλει να αποκτήσει η Ελευσίνα! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Αθλητικές εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ θέλει να αποκτήσει η Ελευσίνα!


Με στόχο τη διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, μικρότερων και μεγαλύτερων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Ο Αργύρης Οικονόμου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνική Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καλούδη, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Αττικής, κ. Κακοσαίο.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, τόσο η Παραολυμπιακή Επιτροπή, όσο και ο «Τριπτόλεμος» να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις στη δημοτική αρχή, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Όπως δήλωσε σχετικά και ο Δήμαρχος Ελευσίνας: «Η απρόσκοπτη πρόσβαση και συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, είναι βασική μέριμνα της δημοτικής μας αρχής. Έχουμε ένα συνολικό σχεδιασμό προκειμένου να το πετύχουμε, που περιλαμβάνει περισσότερες ράμπες αναπήρων, νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, παιδική χαρά ΑμεΑ, υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Με τη σημερινή συνάντηση, θέλουμε σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την αναβάθμιση των αθλητικών δομών με εγκαταστάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτά. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, καθώς δυστυχώς μέχρι σήμερα η Ελευσίνα δεν έχει επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία. Αυτή την πραγματικότητα, σκοπεύουμε να την αλλάξουμε».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here