ΑΥΛΙΔΑ ΚΑΙ Β.ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, 47 ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 12 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΑΥΛΙΔΑ ΚΑΙ Β.ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, 47 ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 12 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ
Το ΠΑΚΟΕ 42 χρόνια κάθε καλοκαίρι ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας για τη ποιότητα των νερών κολύμβησης.

Έτσι και φέτος στις 20/05/2021 επιστημονικό συνεργείο του ΠΑΚΟΕ πραγματοποίησε δειγματοληψίες σε 59 σημεία της Αυλίδας και της Βόρειας Εύβοιας.

Για πρώτη φορά διαπιστώνεται ότι μετά από πολλά χρόνια, από τα 59 σημεία δειγματοληψίας, μόνο στα 12 παρατηρήθηκε υπέρβαση των ορίων μικροβιακής μόλυνσης στις παραλίες του νησιού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στον 1,5 χρόνο της πανδημίας όλες οι δραστηριότητες στο νησί υπολειτουργούν (ταβέρνες, σπίτια, δημοτικές και άλλες πλαζ, αθλοπαιδιές, κ.α.) με αποτέλεσμα οι εκροές αστικών λυμάτων να ήταν περιορισμένες καθώς και τα μικροβιολογικά τους φορτία.


Ελπίζουμε η επόμενη δειγματοληψία στα μέσα Ιουλίου να δείξει τα ίδια αποτελέσματα, γεγονός το οποίο θα είναι αποτέλεσμα της σωστής λειτουργίας του ανθρωπογενούς συστήματος.

Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα και οι χάρτες των δειγματοληψιών του ΠΑΚΟΕ.

Από τη γραμματεία του ΠΑΚΟΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here