Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει τους αθλητές με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει τους αθλητές με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

 


Αργύρης Οικονόμου: «Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου και των άλλων αθλητών με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».

Γιώργος Ανυφαντής: «Η στήριξη του Δήμου είναι πολύ σημαντική για τους αγώνες που έρχονται».

Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στην ημερίδα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, ο Ελευσίνιος Γεώργιος Ανυφαντής στο μήκος Τ63 με 5.11μ, ο Αργύρης Οικονόμου προσκάλεσε τον αθλητή στο Δημαρχείο προκειμένου να του εκφράσει προσωπικά τα συγχαρητήρια του.

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και της Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, Έυης Άνθη, και του Αντιπροέδρου Ευαγγ. Ρόκα, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ο Δήμος Ελευσίνας να στηρίξει την προσπάθεια του αθλητή, τόσο στις προπονήσεις του, όσο και στη διεθνή του παρουσία.

Για το θέμα των προπονήσεων, η Δημοτική Αρχή πρόκειται να προσκαλέσει το επόμενο διάστημα και τη διοίκηση του «Τριπτόλεμου», του Αθλητικού Συλλόγου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να δρομολογηθούν παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν τους αθλητές με αναπηρία της πόλης μας.

Ωστόσο, πρόθεση του Δημάρχου, Αργύρη Οικονόμου, είναι να στηριχθούν οι αθλητές με αναπηρία της Ελευσίνας και στις ανάγκες που θα προκύψουν για τη συμμετοχή τους σε πανευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου στο Τόκιο.  

Ο Γιώργος Ανυφαντής, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Δεν είναι μόνο η ηθική ικανοποίηση από αυτή τη συνάντηση που μου δίνει χαρά, είναι και η προσωπική δέσμευση του Δημάρχου να στηρίξει τους αθλητές με αναπηρία από την Ελευσίνα στις διεθνείς υποχρεώσεις μας».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here