Το 2023... !! Βρέθηκε χρόνος και αφορμή για να απομακρυνθούν όλα τα σαπιοκάραβα απο τον Κόλπο της Ελευσίνας... - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Το 2023... !! Βρέθηκε χρόνος και αφορμή για να απομακρυνθούν όλα τα σαπιοκάραβα απο τον Κόλπο της Ελευσίνας...

 


Με μπλέ γράμματα ο δικός μας εισαγωγικός σχολιασμός(newspull)

Έτσι ίσως δοθεί μια αφορμή για να "προλάβουν" οι αρμόδιοι να απομακρύνουν όλα τα σαπιοκάραβα και τα ναυάγια που παραμένουν στον Κόλπο της Ελευσίνας... Παρόλο που το ένα θέμα υποτίθεται ότι δεν συνδέεται με το άλλο(όμως τι σόι Πολιτιστική Πρωτεύουσα θα ήταν με τέτοιο χάλι ; )παράταση για το 2023 απ' ότι φαίνεται θα πάρει η "στέψη" της Ελευσίνας ώς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης..

Την πρόταση για παράταση των πολιτιστικών προγραμμάτων του 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2021, λόγω των καθυστερήσεων εξαιτίας της πανδημίας, υιοθέτησε αποφάσισε ομόφωνα η επιτροπή Πολιτισμού της ΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπει την παράταση των προγραμμάτων των υφιστάμενων πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης Rijeka (Κροατία) και Galway (Ιρλανδία) έως τις 30 Απριλίου 2021, χωρίς αλλαγή στο έτος εορτασμού.

Πότε θα γίνει η Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα

Παράλληλα, η πρόταση της επιτροπής Πολιτισμού μεταθέτει και το έτος, κατά το οποίο η Timișoara (πόλη της Ρουμανίας) και η Ελευσίνα θα φέρουν τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας από το 2021 στο 2023.

«Η απόφαση αποτελεί την καλύτερη λύση για τις πόλεις αυτές, ώστε να ανακτήσουν τις χαμένες ευκαιρίες λόγω της κρίσης του κορωνοϊού. Η κατοχή του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης πρέπει να θεωρείται προνόμιο για την προώθηση της πολιτιστικής σκηνής της περιοχής και των Ευρωπαϊκών αξιών, ενώνοντας ανθρώπους και πολιτισμούς. Σε στενή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πρόθυμη να προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες στις πληγείσες πόλεις να υλοποιήσουν αυτούς τους στόχους με υγειονομικά ασφαλή αλλά και πολιτιστικά πλούσιο τρόπο», δήλωσε η εισηγήτρια Željana Zovko (ΕΛΚ, Κροατία) μετά την ψηφοφορία.

Διαβάστε την πλήρη πρόταση με τις επιπρόσθετες αλλαγές στους κανόνες.

πηγη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


ΜΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here