Αιγάλεω : Επαναλειτουργεί για το κοινό το δημοτικό κολυμβητήριο - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Αιγάλεω : Επαναλειτουργεί για το κοινό το δημοτικό κολυμβητήριο


Την Τετάρτη 03/06/2020 το κολυμβητήριο επαναλειτουργεί και για τα τμήματα ενηλίκων και παιδιών του δήμου. Λόγω της ανάγκης τήρησης των πρωτοκόλλων ασφαλείας, όπου χρειάζεται η συνεργασία όλων μας, η λειτουργία όπως και οι κανόνες για την χρήση του κολυμβητηρίου τροποποιούνται ως εξής:
ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Τα μέλη των παιδικών τμημάτων θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ότι δεν είχαν συμπτώματα covid-19. Το ωράριο των παιδικών τμημάτων σε μικρή και μεγάλη πισίνα παραμένει ως είχε.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή κάρτας μέλους σε ισχύ, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αιγάλεω. Όσα από τα μέλη έχουν εξοφλήσει τον μήνα Μάρτιο, η χρήση του κολυμβητηρίου για το μήνα Ιούνιο είναι δωρεάν.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των τμημάτων του κοινού είναι η συμπλήρωση και κατάθεση στην είσοδο του κολυμβητηρίου του δελτίου καταγραφής αθλούμενου https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf καθημερινά. Κατά την αποχώρηση από το κολυμβητήριο το κάθε μέλος υποχρεούται να υπογράφει στην σχετική κατάσταση.
3. Το ωράριο εισόδου και εξόδου από την πισίνα θα τηρείται αυστηρά. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κολυμβητήριο μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου κάθε γκρουπ.
4. Σε κάθε γκρουπ ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 64 άτομα, οχτώ (8) ανά διαδρομή.
5. Δεν θα μπορεί να γίνεται χρήση των αποδυτηρίων μέχρι νεοτέρας.
6. Υποχρεωτική είναι η χρήση των εξωτερικών ντουζ πριν από την είσοδο στην πισίνα.
Ωράριο Λειτουργίας
ΓΚΡΟΥΠ
ΩΡΑΡΙΟ
ΚΟΙΝΟ09:45 – 10:30
ΚΟΙΝΟ11:00 – 11:45
ΚΟΙΝΟ12:15 – 13:00
ΚΟΙΝΟ13:30 – 14:15
ΚΟΙΝΟ14:45 – 15:30
ΟΜΑΔΕΣ16:00 – 20:00
ΚΟΙΝΟ20:30 – 21:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here