Άγνωστοι παριστάνουν υπαλλήλους του Δήμου Ασπροπύργου με πρόσχημα την απολύμανση σπιτιών δημοτών - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Άγνωστοι παριστάνουν υπαλλήλους του Δήμου Ασπροπύργου με πρόσχημα την απολύμανση σπιτιών δημοτών


Ο Δήμος Ασπροπύργου αναφέρει σχετικά :


Ενημέρωση για Επιχειρούμενη Παραπλάνηση – Εξαπάτηση των Κατοίκων του Ασπροπύργου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λάβαμε σειρά αναφορών από κατοίκους σχετικά με την εμφάνιση στα σπίτια τους δήθεν εκπροσώπων του Δήμου μας για απολύμανση λόγω την επιδημικής κρίσης.
Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών, διότι ο Δήμος Ασπροπύργου όχι μόνο δε έχει σχέση με καμία τέτοια ενέργεια αλλά και διότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα για απολύμανση κατοικιών.
Όσοι λοιπόν εμφανίζονται, μ’ αυτή την αιτιολογία θεωρούμε ότι, επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες και να καταστούν επικίνδυνοι για τη προσωπική και οικογενειακή τους ασφάλεια.
Για το θέμα αυτό θα ενημερωθεί και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, στο οποίο θα απευθύνονται όσοι τυγχάνουν παρόμοιας ενόχλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here