Δήμος Θηβαίων : Υπάρχει κρίση "ιού" αλλά τα έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζονται! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Δήμος Θηβαίων : Υπάρχει κρίση "ιού" αλλά τα έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζονται!

*Φαίνεται ότι ο Δήμος Θήβας,λαμβάνει όλα τα μέτρα που προβλέπονται σε σχέση με την πανδημία που αντιμετωπίζει η χώρα για απολυμάνσεις κτλ ,όμως ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ κανονικά και τα έργα οδοποι'ί'ας που έχουν εγκριθεί..

Μπράβο απο εμάς για έναν και μοναδικό λόγο : επειδή μας θυμίζει ότι η ζωή μετά απο κάποιο χρονικό σημείο θα συνεχιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Φυσικά εώς τότε εμείς ... ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και κατασκευής των οδοστρωμάτων σε διάφορες δημοτικές οδούς της Δημοτικής Ενότητας Θήβας.
Πρόκειται για αμιγές έργο βελτίωσης της οδοποιίας μέσω του οποίου επιδιώκεται η βελτίωση της παρεχόμενης χρήσης των οδών.
Το έργο «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ Θήβας», συμβασιοποιήθηκε στις 14/2/2020 με ανάδοχο την εταιρεία «ΛΑΤΩ Α.Τ.Ε.» στο ποσό των 119.442,65 ευρώ με ΦΠΑ 24%. Η πίστωση προέρχεται από Ιδίους Πόρους και ΣΑΤΑ. Η ολική προθεσμία του έργου καθορίζεται σε εννέα (9) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


*Με μπλέ γράμματα ο δικός μας εισαγωγικός σχολιασμός

20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here