Υπο συζήτηση η λειτουργία Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας στα Βίλλια Αττικής - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020

Υπο συζήτηση η λειτουργία Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας στα Βίλλια Αττικής


Την επισκευή των εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και την  αξιοποίηση τους με τη λειτουργία εντός αυτών Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας συζήτησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νικόλαο Χαρδαλιά στη συνάντηση τους στα Βίλια. 
Στο κτίριο φιλοξενούνταν μέχρι το 2016 Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά μετά τη μεταφορά
τους στην Πτολεμαΐδα, σε αυτό στεγάζεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.
Παρόντες ακόμη ήταν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κακολύρης, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δαμουλάκης, ο διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Αττικής Αρχιπύραρχος Δημήτρης Πατράκης. 
Το Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας στην αντιπροσωπεία του Δήμου πλαισίωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Κολοβέντζος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αριστοτέλης Μπότσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Δουδέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here