Σε φάση ανασυγκρότησης ο κλάδος των χερσαίων μεταφορών(video) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Σε φάση ανασυγκρότησης ο κλάδος των χερσαίων μεταφορών(video)Σε φάση ανασυγκρότησης βρίσκεται ο κλάδος των μεταφορών μετά από 10 χρόνια κρίσης.
Με πρωτοβουλία του Σωματείου Εύριπος της Εύβοιας την Κυριακή πραγματοποιήθηκε Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στην πόλη της Χαλκίδας, ώστε οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις χερσαίες μεταφορές να καθορίσουν ένα νέο πλαίσιο δράσης απέναντι στις νέες προκλήσεις.


Η ανταπόκριση των επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη καταδεικνύοντας και την ανάγκη συσπείρωσης του χώρου που χτυπήθηκε ανηλεώς οδηγώντας τα μέλη του σε απογοήτευση και αποχή από τα συνδικαλιστικά όργανα .

Στο κάλεσμα του προέδρου Ειρηναίου Δημητρίου ανταποκρίθηκαν πρόεδροι σωματείων από όλη την Ελλάδα αλλά και απλοί μεταφορείς που ζητούν άμεσα λύσεις στα σοβαρά προβλήματα , στις προκλήσεις της νέας εποχής και στον ασφυκτικό διεθνή ανταγωνισμό.

Η ανάπτυξη της χώρας μπορεί να περάσει μέσα από τον κλάδο των χερσαίων μεταφορών και οι εκπρόσωποι του χώρου επιχειρούν την σύσταση ενός νέου οργάνου που αφού οδηγηθεί σε εκλογές θα αποτελέσει τον επίσημο συνομιλητή με την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο συνδιαμορφώνοντας το αύριο του κλάδου και της χώρας.

Ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των επαγγελματιών αλλά και από το επίπεδο του διαλόγου οι πρόεδροι των Σωματείων της Στερεάς.

tvstar.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here