Αγροτικά νέα - ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες εντάξεις ,πρεμιέρα από την Αττική (upd) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Αγροτικά νέα - ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες εντάξεις ,πρεμιέρα από την Αττική (upd)


Από την περιφέρεια Αττικής, όπως προανήγγειλε η «ΥΧ», ξεκίνησε η ανάρτηση των εγκεκριμένων αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης. Η απόφαση δημοσιεύτηκε πριν λίγο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και σύμφωνα με τον πίνακα αιτήσεων που επιλέγονται για στήριξη στο πλαίσιο της δράσης 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» περιλαμβάνονται 82 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Αττικής συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 5.518.977,32 ευρώ.
Επιπλέον, μία αίτηση έχει κριθεί επιλέξιμη στο πλαίσιο της δράσης 4.1.3«Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος»,  συνολικής δημόσιας δαπάνης 14.684 ευρώ.

ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here