Άμεσες πρωτοβουλίες ζητούν απο Ευρώπη για την Ελευσίνα 2021 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Άμεσες πρωτοβουλίες ζητούν απο Ευρώπη για την Ελευσίνα 2021


Άμεσες πρωτοβουλίες για να τρέξουν τα έργα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας  

Συνάντηση εργασίας με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων της Ε.Ε. για την εξέλιξη του εγχειρήματος «Ελευσίνα 2021- Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», είχε στις Βρυξέλες ο δήμαρχος Ελευσίνας  κ. Αργύρης Οικονόμου. Στη συνάντηση μετείχαν από την πλευρά της «ELEUSIS 2021» η Διευθύνουσα Σύμβουλος Μαρία Παναγίδη, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δέσποινα Γερουλάνου,  το μέλος του ΔΣ Μόνικα- Νίκη Τσιλιμπέρδη, καθώς και η κα Θέμις Χριστοφίδου, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Κομισιόν και υπηρεσιακοί παράγοντες.
 Στη διάρκεια των συζητήσεων αναπτύχθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στα έργα υποδομής και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. άκουσαν με περίσκεψη όσα ειπώθηκαν και δήλωσαν ότι γνωρίζουν τις δυσκολίες πραγματοποίησης του σημαντικού αυτού εγχειρήματος.
Ζήτησαν την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών από το δήμο Ελευσίνας, την Περιφέρεια Αττικής και την ελληνική Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας- όπως και η ελληνική πλευρά- πώς ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας είναι κορυφαία στιγμή, τόσο για την πόλη της Ελευσίνας, όσο και για τη χώρα, καθώς θα είναι η πρώτη ελληνική Πολιτιστική Πρωτεύουσα μετά την οικονομική κρίση.  
Νέα συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προγραμματίζεται για  τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ εκτιμάται ότι η ενδιάμεση αξιολόγηση της πορείας των έργων θα γίνει στα μέσα Ιουνίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here