Προσωρινή κατανομή κι ενστάσεις επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών 2019 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Προσωρινή κατανομή κι ενστάσεις επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών 2019Με έγγραφο της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Δυτ. Αττικής ενημερώνει ότι ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. έχει προχωρήσει στην προσωρινή κατανομή επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019.
Οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι και φορείς μπορούν να ενημερωθούν για την κατανομή των βοσκήσιμων γαιών και να καταθέσουν αίτημα για χωροταξική ανακατανομή στα γραφεία της υπηρεσίας (Ελ Βενιζέλου 82, Ελευσίνα – 2ος όροφος) μέχρι τις 31/12/2019.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στα τηλέφωνα 213 1600 825 και 213 1600 813 (Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής)
Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here