Τα πρώτα φωτοβολταϊκά σε σχολεία και δημοτικά κτίρια τοποθέτησε ο Δήμος Φυλής - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τα πρώτα φωτοβολταϊκά σε σχολεία και δημοτικά κτίρια τοποθέτησε ο Δήμος ΦυλήςΞεκίνησε στα Άνω Λιόσια η πρώτη φάση του μεγαλόπνοου έργου που σχεδίασε, εξασφάλισε τους πόρους και υλοποιεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού και αφορά στην αυτάρκεια του Δήμου Φυλής σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ήδη ο Δήμος Φυλής και η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησαν στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων  στο 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο στην συνοικία του Αγίου Νικολάου, ενώ στο κέντρο της πόλης τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά πάνελ στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και στο κτίριο που στεγάζονται η Τεχνική Υπηρεσία, η Πολεοδομία και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου (κτίριο πρώην Εφορίας).
«Προχωράμε σταθερά και με προσήλωση την ενεργειακή αναβάθμιση μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η αυτοτέλεια του Δήμου μας σε ηλεκτρική ενέργεια » υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής που εμφανίζεται ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου που υλοποιείται.
«Το σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, με τις πολιτικές που εφαρμόσαμε, ήδη καλύπτει για δεύτερη χρονιά φέτος τις ανάγκες του σε θέρμανση με φυσικό αέριο. Τώρα με τα φωτοβολταϊκά που τοποθετήσαμε, αποτελεί  την πρώτη ολοκληρωμένη ‘’πράσινη’’ εγκατάσταση του Δήμου μας  και αυτό είναι μόνο η αρχή. Μέσα στο μήνα δημοπρατούμε και κάνουμε πράξη το  μεγαλύτερο όραμά μας και το  πιο φιλόδοξο σχέδιό μας που είναι η  δημιουργία Ενεργειακού Πάρκου στο χώρο του πρώην ΧΥΤΑ» τονίζει ο Χρήστος Παππούς.«Η ενέργεια που θα παράγεται θα συμψηφίζεται με αυτήν που καταναλώνουν τα δημοτικά κτίρια. Από το συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό σύστημα αναμένεται να παράγονται  στα Άνω Λιόσια 15.400 kWh οι οποίες σύμφωνα με τη σχετική μελέτη θα εξασφαλίσουν στο Δήμο για την επόμενη 20ετία, σημαντική εξοικονόμηση πόρων», υπογραμμίζει ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας.

---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here