Διακηρύχθηκε η μελέτη διευθέτησης ρεμάτων «Σούρες» και Αγίας Αικατερίνης Μάνδρας - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Διακηρύχθηκε η μελέτη διευθέτησης ρεμάτων «Σούρες» και Αγίας Αικατερίνης ΜάνδραςΔιακηρύχθηκε η ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης του έργου«Οριοθέτηση, διευθέτηση και έργα ανάσχεσης ρεμάτων Σούρες και Αγίας Αικατερίνης Ανάντη πόλεως Μάνδρας» από τη Διεύθυνση έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής. Η σχετική διακήρυξη δημοσιεύεται προκειμένου να προχωρήσει το έργο, προϋπολογισμού1.757.030,60 €  (με Φ.Π.Α.).
«Στόχος η επίσπευση και η εκτέλεση έργου ουσίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αττικής», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.
Η υπό ανάθεση σύμβαση αφορά στην εκπόνηση της Μελέτης Οριοθέτησης τμημάτων των κύριων κλάδων των ρεμάτων Σούρες και Αγίας Αικατερίνης που βρίσκονται ανάντη του συνεκτικού ιστού της πόλης της Μάνδρας. Στα πλαίσια της οριοθέτησης θα μελετηθούν τα απαιτούμενα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, έργα σταθεροποίησης της κοίτης και των πρανών, καθώς και έργα ανάσχεσης της ροής και της στερεομεταφοράς (μείωση των φερτών υλικών), τα οποία αφορούν στο σύνολο του υδρογραφικού δικτύου της λεκάνης απορροής κάθε ρέματος. Η μελέτη εκτός της Υδραυλικής περιλαμβάνει και τις αναγκαίες υποστηρικτικές μελέτες, Τοπογραφική, Γεωλογική, Γεωτεχνική και Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Άμεσα, μπαίνουν σε τροχιά εκτέλεσης και τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, καθώς είναι στις πρώτες προτεραιότητες της ΑντιπεριφέρειαςΔυτ. Αττικής.

www.airetos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here