Θήβα : Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Θήβα : Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου


Εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, προκειμένου ο χώρος να βελτιωθεί λειτουργικά και αισθητικά.
Οι παρεμβάσεις, που έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων, αφορούσαν- μεταξύ άλλων – εργασίες βαψίματος στο εσωτερικό και το εξωτερικό του κτιρίου, κατασκευή και τοποθέτηση νέων ραφιών και άλλων χρηστικών προθηκών και βελτιώσεις στους βοηθητικούς χώρους.
Οι εργασίες ήταν αναγκαίες τόσο για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, οι οποίες έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήβας όσο και για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Παντοπωλείου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είναι μία πολύ σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας και έχει την απόλυτη στήριξή μας. Στόχος μας με αυτές τις παρεμβάσεις ήταν η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του και η δημιουργία ενός χώρου ευχάριστου και χρηστικού τόσο για τους ωφελούμενους συμπολίτες μας όσο και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της δομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here