Χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα - Δείτε τι πρέπει να γίνει για να λυθεί το θέμα με τα παράνομα παρκαρισμένα ιχ στο Κριεκούκι - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα - Δείτε τι πρέπει να γίνει για να λυθεί το θέμα με τα παράνομα παρκαρισμένα ιχ στο Κριεκούκι


Υπάρχει όρεξη για αλλαγή; εαν ναι βρίσκεται ο τρόπος..

Με πυγμή κσι αποφασιστικότητα η νέα Δήμαρχος Στυλίδας αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην παράνομη στάθμευση των ιχ στα κεντρικά σημεία της πόλης.Έτσι λοιπόν,πριν μοιραστούν κλήσεις και για ορισμένο χρονικό διάστημα θα μοιράζονται  ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους.
Έχουμε προτείνει να εφαρμοστεί το ίδιο και για το οξύτατο πρόβλημα με τα παρκαρισμένα της αγοράς των Ερυθρών και Βιλλίων(δείτε εδώ) ,αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα στον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας..Μάλιστα η ιδέα είναι μαζί με τα φυλλάδια να μοιραστούν και ... λουλούδια.Να μπεί ένα τέλος στους μη έχοντες εργασία ,στους "ότι θέλω κάνω" του Δήμου που εμποδίζουν την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων..


Διαβάστε την ανακοίνωση :


 11/09/2019 - 08:15
Η Δημοτική Αρχή Στυλίδας λαμβάνοντας υπόψη τις υπ’ αρίθμ. 109/2003 και 207/2009 κανονιστικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας με τις οποίες εγκρίθηκαν οι από 21/3/2003 και 17/9/2009 κυκλοφοριακές μελέτες με τίτλο <<Ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης στη κεντρική περιοχή της Στυλίδας>> και <<Μελέτη Κυκλοφοριακής Ρύθμισης εντός Σχεδίου Πόλης της Στυλίδας>>  προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης οχημάτων σε κοινόχρηστους χώρους (πάρκα -  πλατείες) και κεντρικά σημεία της πόλης της Στυλίδας ενημερώνει τους Δημότες ότι θα προβεί άμεσα στη τοποθέτηση ενημερωτικών  σημειωμάτων στα παράνομα  σταθμευμένα οχήματα με σκοπό την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης (δρόμος , πλατεία, πεζοδρόμια, πάρκα) πριν την επιβολή των προβλεπόμενων από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ κυρώσεων και προστίμων.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ   ΣΤΕΡΓΙΟΥ


newspull.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here