Εξόρμηση της Τροχαίας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής ,μοιράστηκαν χιλιάδες κλήσεις - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Εξόρμηση της Τροχαίας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής ,μοιράστηκαν χιλιάδες κλήσειςΑποτελέσματα ειδικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής κατά το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου 2019
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και συστηματικών τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν κατά το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου 2019, τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου της Αττικής, για τη διαπίστωση και βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επιτείνουν τις συνέπειες αυτού.

Στην ανωτέρω ειδική εξόρμηση συμμετείχε το σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και συγκροτήθηκαν -163- συνεργεία, σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και σε σημεία πλησίον κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και λοιπών καταστημάτων.

Κατά την ανωτέρω δράση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ) -3.533- οδηγοί, διαπιστώθηκε ότι -296- βρίσκονταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Συνελήφθησαν -9- οδηγοί και ακολουθήθηκε σε βάρος τους η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατά την ίδια δράση, βεβαιώθηκαν συνολικά -2.067- παραβάσεις και αναλυτικά:

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -27-
Υπερβολική ταχύτητα: -217-
Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -80-
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -41-
Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου: -28-
Μη εφοδιασμός με ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): -25-
Μη κατοχή ισχύοντος ασφαλιστηρίου συμβολαίου: -20-
Ωράριο εργασίας-ανάπαυσης/ταχογράφοι: -151-
Λοιπές παραβάσεις τροχαίας νομοθεσίας: -1.478-
Επιπρόσθετα, ακινητοποιήθηκαν -283- οχήματα και αφαιρέθηκαν:

-347- πινακίδες κυκλοφορίας
-252- άδειες ικανότητας οδήγησης
-207- άδειες κυκλοφορίας
Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις, με σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου της Οδικής Ασφάλειας, θα προγραμματισθούν και θα επαναληφθούν σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here