Νέα ειδικότητα «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» στο 2ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα ειδικότητα «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» στο 2ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας




Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων στο αίτημα του δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου για τη λειτουργία τμήματος  στο 2ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας. Αρχικά υποβλήθηκε προφορικά το αίτημα και κατόπιν εγγράφως  στις  19 Σεπτεμβρίου 2019. Μία μέρα αργότερα, στις 20 Σεπτεμβρίου με απόφασή της η Υφυπουργός κα. Σαφία Ζαχαράκη  ενέκρινε τη λειτουργία του τμήματος.
Πιο συγκεκριμένα, σε έγγραφο που απέστειλε ο κ . Οικονόμου στις  19 Σεπτεμβρίου 2019 προς την υφυπουργό, ζητούσε τη λειτουργία τμήματος της Γ΄ τάξης στο 2ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας με την ειδικότητα «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών». Στο έγγραφο γινόταν λόγος για την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος καθώς   «οι μαθητές του σχολείου ως εργαζόμενοι, αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε σχολείο με  πρωινό ωράριο και εσπερινά μακριά από τη Δυτική Αττική».
Να σημειωθεί πως σχετικό αίτημα για τη λειτουργία του τμήματος είχε υποβληθεί από τους ίδιους τους μαθητές του σχολείου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η νέα δημοτική αρχή Ελευσίνας αντέδρασε άμεσα και πέτυχε την ικανοποίηση του δίκαιου  αιτήματος  των μαθητών.
Στην ίδια υπουργική απόφαση περιλαμβάνεται επίσης και η λειτουργία τμήματος Γ’  Τάξης με την  ειδικότητα «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» στο 1ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Οι φυλακές Ασπροπύργου θα φέρουν περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here