Δεύτερη ευκαιρία σε αγρότες για τη ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΗ -Παράταση για το αγροτικό τιμολόγιο - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Δεύτερη ευκαιρία σε αγρότες για τη ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΗ -Παράταση για το αγροτικό τιμολόγιο


Η προθεσμία, που έληγε στο τέλος Σεπτεμβρίου, παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε καθώς κρίθηκε ότι οι αγρότες δεν προλάβαιναν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά, με δεδομένο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καλλιεργητική περίοδος, αλλά και επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους εντός της προθεσμίας.

Τελευταία ευκαιρία στους αγρότες για τη ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ

Παράλληλα, έπειτα από συνεννόηση μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της ΔΕΗ, δίνεται μια τελευταία ευκαιρία στους αγρότες για τη ρύθμιση των οφειλών. Αυτό αφορά και όσους είχαν προχωρήσει σε διακανονισμό και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, αλλά ακόμα και όσους έχουν λάβει ειδοποίηση διακοπής της ηλεκτροδότησης.
Η καταβολή της πρώτης δόσης θα μπορεί να γίνει από την 1η Νοεμβρίου ώστε οι αγρότες να έχουν εισπράξει εντωμεταξύ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ την προκαταβολή για τις ενισχύσεις και να διαθέτουν επαρκή ρευστότητα. Σε ό,τι αφορά την προκαταβολή που ζητά η ΔΕΗ, επειδή κρίθηκε ότι είναι δύσκολο να ανταποκριθούν οι αγρότες στην καταβολή του 30% της συνολικής οφειλής για την ένταξη στη δεύτερη ρύθμιση, από τη ΔΕΗ θα γίνεται εξατομικευμένη εξέταση κάθε αιτήματος, προκειμένου να λαμβάνεται η τελική απόφαση για τον προσδιορισμό του ύψους της προκαταβολής.

ief

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here