Η ''διακεκριμένη ανάρτηση'' του newspull.gr - για ποιο λόγο υπάρχει - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Η ''διακεκριμένη ανάρτηση'' του newspull.gr - για ποιο λόγο υπάρχει Θα έχετε παρατηρήσει συχνά ότι η πρώτη ανάρτηση μας μπορεί να παραμένει επι ημέρες στο ίδιο σημείο,ενώ οι υπόλοιπες αναρτήσεις μας αντικαθίστανται σύμφωνα με την ροή αναρτήσεων κανονικά.
 Αυτό συμβαίνει όταν θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα κάποιαν ανάρτηση και η επιλογή να παραμένει η συγκεκριμένη στην κορυφή των αναρτήσεων γίνεται επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να διαβαστεί απο όσο γίνεται περισσότερο κόσμο(για καλύτερη ενημέρωση)..
 Πράγματι, το σημείο αυτό της ''διακεκριμένης ανάρτησης'' στο newspull.gr προσφέρει την αναγνωσιμότητα που θα θέλαμε αφού προστίθενται επιπλέον εκατοντάδες η ακόμα και χιλιάδες προβολές(ανάλογα με τον χρόνο παραμονής της εκεί).

newspull.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ανέβασαν Τον Πήχη Των ''Τοπικών Φεστιβάλ'' Οι Πλαταιείς - Σχόλιο Απο Τον Ε.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here