Μέχρι στις 17 Ιουλίου 2019 η υποβολή ενστάσεων προς την ΕΕΤΑΑ για τις ωφελούμενες μητέρες με ελλιπή φάκελο στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Μέχρι στις 17 Ιουλίου 2019 η υποβολή ενστάσεων προς την ΕΕΤΑΑ για τις ωφελούμενες μητέρες με ελλιπή φάκελο στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠΠαράλληλα με την ανάρτηση των Προσωρινών Πινάκων των ωφελούμενων μητέρων οι οποίες είχαν υποβάλλει αίτηση για την απόκτηση voucher προκειμένου να ενταχθούν τα παιδιά τους  στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ ξεκίνησαν και οι ενστάσεις για εκείνες που για διαφόρους λόγους  δεν είχαν πλήρη φάκελο.

Οι ωφελούμενοι γονείς μπορούν και πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του φακέλου τους ((χρειάζονται κωδικοί taxisnet).

Στην περίπτωση που η ένδειξη είναι ελλιπής φάκελος θα πρέπει να προβούν άμεσα στην υποβολή ηλεκτρονικής ένστασης στην διεύθυνση:  https://web.eetaa.gr:37443/

Σε κάθε περίπτωση για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τους γονείς να επισκεφθούν άμεσα και να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Επισυνάπτεται έγγραφο της ΕΕΤΑΑ με την διαδικασία ενστάσεων και τις σχετικές οδηγίες.

mandras-eidyllias.gr

Δεν Είναι Φάρσα! Το Φανάρι Στον Περιφερειακό Ερυθρών Ξαναλειτουργεί! - Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here