Νοσοκομείο «Αττικόν»: Χαλασμένος ο αξονικός και το ακτινολογικό μηχάνημα σε μέρα εφημερίας – Απίστευτη ταλαιπωρία ασθενών! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Χαλασμένος ο αξονικός και το ακτινολογικό μηχάνημα σε μέρα εφημερίας – Απίστευτη ταλαιπωρία ασθενών!


Eφημερία με χαλασμένο αξονικό τομογράφο και ακτινολογικό μηχάνημα κάνει αυτήν την ώρα το Νοσοκομείο "Αττικόν", σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων.
Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται αυτή τη στιγμή οι ασθενείς που επισκέπτονται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς είναι χαλασμένα δύο διαγνωστικά μηχανήματα αιχμής: ο αξονικός τομογράφος και το ακτινολογικό μηχάνημα των ΤΕΠ

Αποτέλεσμα; Οι τραυματιοφορείς αναγκάζονται να μεταφέρουν τους ασθενείς από τα ΤΕΠ σε άλλο σημείο του νοσοκομείου και μέσα στον καύσωνα, ώστε να υποβάλλονται στις επείγουσες διανγωστικές τους εξετάσεις, δηλαδή σε ακτινογραφία και αξονική τομογραφία.

"Αυτήν την ώρα που εφημερεύει το νοσοκομείο και γίνεται χαμός από ασθενείς και επείγοντα περιστατικά και υπάρχει αναμονή που φτάνει ακόμη και 10 ώρες για να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμών του Τμήματος Επειγόντων είναι χαλασμένος. Και το ακτινολογικό μηχάνημα και ο αξονικός. Με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μεταφέρονται μέσα στον καύσωνα από τους λιγοστούς τραυματιοφορείς - υπάρχουν μόλις 4 για όλο το νοσοκομείο - πάνω από 300 μέτρα, κάνοντας τον γύρω του νοσοκομείου, για να κάνουν τις εξετάσεις τους", καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

ΠΟΕΔΗΝ: "Το ακτινολογικό χαλάει συνεχώς - Εκτός λειτουργίας και ο μαγνητικός τομογράφος"
Πριν από δύο μέρες ο Διοικητής του νοσοκομείου, με ανακοίνωσή του, δικαιολόγησε την εικόνα με τα ράντζα στο Αττικό νοσοκομείο, λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος: "Βγήκε ο Διοικητής και είπε ότι δεν τρέχει τίποτα, που οι ασθενείς ταλαιπωρούνται. Το ίδιο αδιαφόρησε και με τους τραυματιοφορείς σήμερα που πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν για την ταλαιπωρία τους να μεταφέρουν τους αρρώστους 300 μέτρα μέσα στη ζέστη με τα φορεία. Επιβεβαιώνονται όλα αυτά που έχουμε πει για το "Αττικό" Νοσοκομείο, ότι οι ασθενείς υφίστανται διαρκή ταλαιπωρία όταν επισκέπτονται τα Επείγοντα στις εφημερίες. Δεν είναι επιλογή τους, όπως είπε η διοίκηση, αλλά αναγκαιότητα όταν αντιμετωπίζουν κάποιο έκτακτο πρόβλημα υγείας".
Η ΠΟΔΗΝ θυμίζει ότι και ο μαγνητικός τομογράφος του "Αττικόν" είναι χαλασμένος επί 3 χρόνια: "'Εχουμε επισημάνει πολλές φορές τις βλάβες του αξονικού και μαγνητικού του ΤΕΠ και δεν έχει βρεθεί λύση".

www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here