Επιπλέον θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές για πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Επιπλέον θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές για πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)Με Συμπληρωματική Προκήρυξη δίνονται ΕΠΙΠΛΕΟΝ θέσεις, κατ' εξαίρεση φέτος, στις Στρατιωτικές Σχολές για τους πληγέντες της πλημμύρας στη Μάνδρα και της φωτιάς στο Μάτι. Πρόκειται για 27 θέσεις τις οποίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν όσοι υποψήφιοι είχαν εξεταστεί στις περσινές πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και στις φετινές.

11 θέσεις στα ΑΣΕΙ: Στη ΣΣΕ Όπλα δίνονται 5 θέσεις, στη ΣΝΔ Μάχιμοι 1 θέση, στη Σχολή Ικάρων στους Ιπτάμενους 2 θέσεις, 2 θέσεις στο Ιατρικό ΣΣΑΣ και 1 θέση στη ΣΑΝ.

16 θέσεις στις ΑΣΣΥ: Στη ΣΜΥ δίνονται 5 θέσεις στα Όπλα και 2 στα Σώματα. Στη ΣΜΥΝ δίνονται 3 θέσεις και στη ΣΜΥΑ δίνονται 6.

Για όσους έδωσαν πέρσι πανελλήνιες, θα πρέπει να έχουν κριθεί ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις του 2018, να έχουν επιτύχει συνολικό αριθμό μορίων μεγαλύτερο ή ίσο του 70% των μορίων του τελευταίου εισακτέου της γενικής σειράς και να το έχουν δηλώσει στο περσινό μηχανογραφικό.

Τα ίδια ισχύουν και για όσους εξετάζονται φέτος, με προϋπόθεση να επιλέξουν τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε την σχετική προκήρυξη:www.newsnowgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here