Ελευσίνα:Προκήρυξη 25 υποτροφιών κληροδοτήματος Σοφίας Σβολάκη 2018-2019 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Ελευσίνα:Προκήρυξη 25 υποτροφιών κληροδοτήματος Σοφίας Σβολάκη 2018-2019Η Επιτροπή Διαχείρισης Κληροδοτήματος Σοφίας χήρας Παναγιώτη Σβολάκη προκηρύσσει τη χορήγηση εικοσιπέντε (25) υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, σε σπουδαστές και φοιτητές τέκνα απόρων δημοτών του Δήμου Ελευσίνας. Η υποτροφία χορηγείται άπαξ και είναι ύψους χιλίων (1.000) ευρώ η καθεμία.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν:
α) Τέκνα Δημοτών Ελευσίνας
β) Σπουδαστές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας
γ) Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τις 7.000€ προσαυξανόμενο κατά 500€ για κάθε προστατευόμενο μέλος, με επιπλέον προσαύξηση κατά 500€ για κάθε ανάπηρο μέλος με ποσοστά αναπηρίας 80 και άνω.
->
Δείτε το βίντεο για τα 2 χρόνια newspull.gr:Οι υποψήφιοι υποβάλλουν ειδικό  έντυπο-αίτηση συνοδευόμενη από τα παρακάτω  δικαιολογητικά:
Α) Φωτοτυπία Αστυνομικής ταυτότητας
Β) Βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία της σχολής στην οποία φοιτούν
Γ) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
Δ) Εκκαθαριστικό Εφορίας και Φορολογική Δήλωση για το τρέχον και το προηγούμενο φορολογικό έτος από την υποβολή της αίτησης
Ε) Σε περίπτωση αναπηρίας γνωμάτευση ΚΕΠΑ με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο Δημαρχείο Ελευσίνας  Χατζηδάκη και Δήμητρος (2ος όροφος) έως τις 30/06/2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Τσουκαλάς Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Ακόμα και σήμερα 18/5 παραμένουν (περισσότερα απο κάθε άλλη φορά )τα σκουπιδόμπαζα στον Άγιο Δημήτριο Ερυθρών(ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here