Διεκδίκηση για την ''επιστροφή'' 4 συντριβανιών απο τον Δήμο Χα'ι'δαρίου - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Διεκδίκηση για την ''επιστροφή'' 4 συντριβανιών απο τον Δήμο Χα'ι'δαρίουΑπόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου για τη διεκδίκηση της επιστροφής των 4 Σιντριβανιών του Πύργου ''Παλατάκι¨στο Φυσικό τους Χώρο !
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χα'ι'δαρίου αποφάσισε ομόφωνα, μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής,  τη διεκδίκηση της επιστροφής των τεσσάρων (4)  σιντριβανιών, που πλαισίωναν τον Πύργο  «Παλατάκι»  και κοσμούσαν τον περίβολο του κτιρίου στο πρόσφατο ιστορικό παρελθόν.

Μετά την ολοκλήρωση πολύχρονης έρευνας,  εντοπίστηκαν και τα τέσσερα (4) σιντριβάνια του Πύργου «Παλατάκι», τα οποία είχαν πωληθεί στο Δήμο Αθηναίων,  το 1963.

Η επιστροφή των τεσσάρων (4) σιντριβανιών του Πύργου «Παλατάκι»  στο φυσικό τους χώρο, αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα για το Δήμο μας, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα ενός ολοκληρωμένου ιστορικού χώρου, μνημείου της σύγχρονης ιστορίας μας, σπουδαίου φυσικού κάλους και αρχιτεκτονικής δομής.

Με την ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. αλλά και στη συνέχεια με κατάλληλα σχεδιασμένες και συγκεκριμένες ενέργειες,  επισκέψεις και αιτήματα, θα συνεχίσουμε ώστε να συμπληρωθούν τα  ιστορικής σημασίας κομμάτια, που λείπουν από ένα μνημείο - κόσμημα για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here