Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας-Ανακοίνωση για περιοδεύον κλάση 2022 - 2001 - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ Newspull


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας-Ανακοίνωση για περιοδεύον κλάση 2022 - 2001


Σας γνωστοποιούμε ότι όλοι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2001 και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας ή διαμένουν στο Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας υποχρεούνται να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Αττικής (Στρατόπεδο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, οδός Πέτρου Ράλλη 2 , ΡΟΥΦ )

Αναλυτικά οι ημερομηνίες κατάθεσης δελτίων απογραφής για τις κοινότητες του Δήμου μας ορίζονται ως εξής:

1.Για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας ή διαμένουν σε αυτήν και στις Ενότητες Οινόης - Βιλίων - Ερυθρών .

Οι ημερομηνίες θα είναι 13-02-2019 14-02-2019 και 15-02-2019.

Η συμπλήρωση και κατάθεση του δελτίου απογραφής για όλους τους στρατεύσιμους που γεννήθηκαν το έτος 2001 είναι δυνατόν να πραγματοποιείται και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ ) κατά τις εργάσιμες μέρες από 02-01-2019 μέχρι 01-4-2019

Κατά την παρουσίασή τους πρέπει να έχουν μαζί τους :

1. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.

3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ

4 .Ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση, εφόσον πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Σελίδα Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας

Περιοχές Δυτικής Αθήνας-Αττικής(κάντε κλίκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here