Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη-Mήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη-Mήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Η 3η Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί από τα Ηνωμένα Έθνη, ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους εκείνους, που παραδίδουν καθημερινά αληθινά μαθήματα ζωής, αποδεικνύοντας πως η δύναμη της θέλησης είναι ικανή να κερδίσει κάθε αναπηρία.

Πρόκειται για μια Ημέρα μείζονος σημασίας, που μας υπενθυμίζει την υποχρέωση να μεριμνούμε στη καθημερινότητα μας, αλλά και να προασπίζουμε τα δικαιώματα υπέρ της αξιοπρέπειας και της ευημερίας τους ως πολιτεία.
Αποτελεί χρέος όλων μας η ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή, καθώς αφορά θεμελιώδεις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ως τέτοιες χρήζουν τον σεβασμό του συνόλου της κοινωνίας.
Είναι καιρός να σταματήσουμε να συζητάμε τα αυτονόητα απομονώνοντας κάθε διάκριση, ταμπού ή προκατάληψη. Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά!

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών
Ελένη Παπακωνσταντίνου-Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here