Το site μας σας ενημερώνει με ... ''αληθινά σκουπίδια'' - γράφει ο Ε.Κ - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Το site μας σας ενημερώνει με ... ''αληθινά σκουπίδια'' - γράφει ο Ε.Κ


γράφει ο Ε.Κ
Φίλοι μου εάν ψάξετε στην ειδησεογραφία κάθε ημέρας,ξεχωρίζουν 2-3 ειδήσεις είτε πρόκειται για εγχώρια νέα ή νέα απο τον κόσμο.Πέρα απο το γεγονός ότι οι ειδήσεις αυτές με συγκεκριμένο τρόπο παρουσιάζονται και αναμεταδίδονται στον κόσμο,ώστε να επιτευχθεί συγκεκριμένη κατεύθυνση της κοινής γνώμης ,υπάρχουν και τα ''σκουπίδια νέα'' που εκτός απο διαφημιστικούς
σκοπούς συμπληρώνουν τα''κενά'' των ΜΜΕ.
Αποτέλεσμα εικόνας για τηλεοπτικα σκουπιδια'Δείτε μερικούς φανταστικούς τίτλους αναρτήσεων που όμως με μικρές παραλλαγές μπορείτε να τους συναντάτε καθημερινά σε ''έγκριτα'' και δημοφιλή sites,blogs ή  τηλεοπτικά κανάλια.. ,'' Η μπανάνα σύμμαχος κατά της άνοιας'',''το ρολόι που κοστίζει όσο ένα αεροπλάνο'',''ο τάδε πολιτικός έκανε βόλτα με την μηχανή του'',''ο πρίγκηψ της Κορνουάλης έφαγε κουλούρι με σουσάμι'',''ο πρόεδρος πήγε στην τουαλέτα''....έλεος πια...
Εμείς λοιπόν τέτοιες αηδίες δεν θα σας προβάλουμε στο site αυτό!Φυσικά εσείς έχετε άπειρες επιλογές στο ίντερνετ.Τα ''καλυμμένα σκουπίδια'' μπορείτε εύκολα και με κλειστά τα μάτια να τα βρείτε.
Αντί αυτών των σκουπιδιών,εμείς προτιμούμε να γεμίζουμε τα ''κενά'' του site μας με....πραγματικά σκουπίδια...ναι όπως το ακούσατε...με σκουπίδια και χωματερές που βρίσκονται δίπλα σε λατρευτικούς χώρους,σκουπίδια και μπάζα πάνω στο βουνό,σκουπίδια και πλαστικά στην θάλασσα που κάνουν μπάνιο μαζί με εμάς και τα παιδιά μας,σκουπιδότοπους πάνω η ακριβώς δίπλα σε μεγάλες οδούς,ανύπαρκτους κάδους,σκουπιδόμπαζα δίπλα σε σχολεία,σκουπίδια που δεν ασχολούνται αυτοί που οφείλουν να ασχοληθούν και έτσι υπάρχει μόλυνση του περιβάλλοντος...κτλ.
Σχετική εικόνα
Να μην ξεχνάμε ότι εμείς πρέπει να επιλέγουμε τι θα διαβάζουμε.Αλίμονο εάν παραδοθούμε στην ατελείωτη ροή των όποιων ειδήσεων θέλουν να μας ''εμφυτεύσουν'' αυτοί που έχουν συμφέρον να το κάνουν..


20181027_144623

%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B7%2B%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%25801

newspull.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here