Ημερίδα:«Ιστορία – Περιβάλλον – Πολιτισμός και Βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα – Αττική» - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Ημερίδα:«Ιστορία – Περιβάλλον – Πολιτισμός και Βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα – Αττική»


Η ημερίδα «Ιστορία – Περιβάλλον – Πολιτισμός και Βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα, Αττική» είναι ένα σημαντικός σταθμός, ένας από τους τρεις πυλώνες, του διετούς προγράμματος «πάμε δυτικά – ανακαλύπτουμε τη Δυτική Αθήνα» που υλοποιείται από το Ελληνικό Δίκτυο «ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τόσο με το συνολικό πρόγραμμα, όσο και με την  ημερίδα, στοχεύουμε να συνεργαστούμε με τους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς (Υπουργεία, Περιφέρεια, Δήμους), την Κοινωνία των Πολιτών/ ΚτΠ, την Εκπαιδευτική κοινότητα και κάθε ενδιαφερόμενο για την προβολή των παλαιοτέρων, και των νεώτερων περιβαλλοντικών, ιστορικών, πολιτιστικών και παραγωγικών στοιχείων της Δυτικής Αθήνας – Αττικής, που συνθέτουν τη φυσική και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
Ειδικότερα με την ημερίδα επιδιώκουμε να γίνει η αρχή για τη δικτύωση φορέων και Κοινωνίας των Πολιτών, η έναρξη ενός δίαυλου επικοινωνίας, διαλόγου, συντονισμού και κοινών δράσεων για θέματα ιστορίας, πολιτισμού, περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης της Δυτικής Αθήνας, Αττικής.
Γενικότεροι στόχοι του προγράμματος «Πάμε Δυτικά – Ανακαλύπτουμε τη Δυτική Αθήνα» https://bit.ly/2vGXgy9
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Διαβάστε τα νέα για:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here