Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου ανεδείχθη πρώτο σε αριθμό ωφεληθέντων πολιτών! - newspull

Latest Posts :

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου ανεδείχθη πρώτο σε αριθμό ωφεληθέντων πολιτών!


Ο Δήμος Περιστερίου, αναδεικνύεται πρωτοπόρος και στην προσφορά υπηρεσιών υγείας, με βασικό λειτουργικό άξονα το ΚΕΠ Υγείας και τους παράγοντες, που το εποπτεύουν και το υποστηρίζουν.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Ιατρός Γεώργιος Μπεκιάρης, που προΐσταται του ΚΕΠ Υγείας μαζί με τους συνεργάτες και τους
εθελοντές του, αναπτύσσουν ένα πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών, με απώτερο στόχο, την ενημέρωση, την πρόληψη, την προστασία και την ευρύτερη ιατρική φροντίδα των συμπολιτών, σε πολυεπίπεδη κλίμακα των θεμάτων της Υγείας.

Το έργο του ΚΕΠ Υγείας και του Κοινωνικού Ιατρείου υποστηρίζεται από όλες τις Υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου.

Δεδομένου δε, ότι η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό, με ανεκτίμητη σημασία και αξία στη ζωή μας, αναλογικά σημαντική και σπουδαία είναι και η δημόσια ωφέλεια, σε σχέση με το λαοπληθές κοινωνικό σύνολο που την απολαμβάνει στο Περιστέρι.

Ως τιμητική συνέπεια της όλης δραστηριότητας του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, έρχεται η επιβράβευση του γεγονότος της πρωτιάς του σε ωφελούμενους συμπολίτες, για το 2017.

Και τούτο, διότι από τους 47 Δήμους που συμμετέχουν στο ΕΔΔΥΠΠΥ το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου ανεδείχθη πρώτο σε αριθμό ωφεληθέντων πολιτών.

Η σχετική βράβευση θα διενεργηθεί στα πλαίσια Θεματικού Συνεδρίου «ΚΕΠ Υγείας» με τίτλο: «Ο ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους», το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί 30/11 – 1/12/2018, στον Δήμο Ηγουμενίτσας και το αμφιθέατρο ΤΕΙ Ηπείρου, από το ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στις προτάσεις, τις επιλογές, τις δράσεις και την αποκλειστική τους αφιέρωση, στην υπεράνω παντός άλλου στοιχείου, Υγεία, για μια ακόμη φορά προηγείται και κυριαρχεί, ο πολίτης, ο συνάνθρωπος και η προς εκείνον διαχρονική αγάπη και φροντίδα μας, εδώ στην ανθρώπινη, την ευαισθητοποιημένη, όσο και πρωτοποριακή πόλη του Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here