''Να ξεκαθαρίσουμε κάτι....'' γράφει ο Ε.Κ - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

''Να ξεκαθαρίσουμε κάτι....'' γράφει ο Ε.Κγράφει ο Ε.Κ
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Επειδή το blog έχει ξεκινήσει μια καταγραφή (κατα το μέτρο των δυνατοτήτων του) θεμάτων και προβλημάτων της Δυτικής Αττικής και ειδικά των πιο παραγκωνισμένων περιοχών (απο την κεντρική εξουσία)της Βορειοδυτικής Αττικής ,δηλαδή της Μάνδρας ,των Ερυθρών,Οινόης,Βιλλίων ,Ελευσίνας κτλ,προβλημάτων μάλιστα που μπορεί να
δημιουργήθηκαν εδώ και χρόνια αλλά τώρα να υφιστάμεθα τις συνέπειές τους.
Σε αυτές τις καταγραφές (για τις παραλείψεις και τα προβλήματα), δεν υποδείξαμε ''πολιτικούς ενόχους'' η φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς..
Το blog δεν θα αποφανθεί για την διαχειριστική ικανότητα/επάρκεια του κάθε πολιτικού ή υποψηφίου πολιτικού και συνεπώς δεν θα υποδείξει ποιά η ποιός μπορεί να είναι κατάλληλος.
Αντιθέτως είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να κάνει την δική του αξιολόγησή  έχοντας λάβει υπόψη τα έργα που έγιναν ή που δεν έγιναν,τον τεκμηριωμένο λόγο,τις βελτιωτικές προτάσεις και τον πολιτικό πολιτισμό του κάθε υποψηφίου..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here